РОЖДЕНИЧКА днес е проф. Димитрина Каменова – ръководител на департамента за модерни обучителни методи към ВУМ. Нека е здрава, нека успява във всичко умно и добро, което си науми, нека продължи да се радва на уважението на студенти и колеги и да продължи да разнищва тънкостите на педагогиката!

НА ЕДНА ГОДИНКА стана навръх Димитровден малкият сладур Дарин – прекрасният внук на нашата обичана колежка Дияна Стефанова. И разбира се – точно на светлия празник получи своето кръщение. На новото християнче всички ние от сърце желаем да е здравичко, да расте умно, палаво и усмихнато дете и много-много да радва мама Рени, татко Пламен, леля Мими, и разбира – се бабите и дядовците. А дядото, чиято буквичка носи Дарко – Димитрин Стефанов, днес е рожденик. И това е още един повод за семеен празник. И за нашите пожелания – за здраве, много успехи в бизнеса, много добри начинания, които да се увенчават и успех, много истински приятели и много споделени хубави мигове!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК казваме днес на Силвия Иванова – старши експерт предучилищно възпитание в отдел „Образование и култура” – с пожелания за здраве, лично щастие и професионални успехи!

РОЖДЕНИК днес е младият художник Николай Бебенов. Здраве и много творчески успехи му желае екипът на НДТ!