ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на една прекрасна дама – Десислава Попова, с пожелания да е здрава, да се радва на много успехи във всичките си начинания, да е обичана и в живота й да царят светлина и хармония. А към всички благопожелания от сърце се присъединяват добротворките от „Майчина грижа“, където Деси членува!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН казваме днес на: Марта, Мартина, Мартин. Да са живи и здрави, румени и засмени, нека щастието е техен спътник!

А НАЙ-СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ днес изпращаме към столицата – за именния ден на прекрасната внучка на семейство Дукови Мартина. На умното , красиво и талантливо дете желаем от сърце „огърлица от шестици“ и много медали от красивия спорт „художествена гимнастика“!

В АВАНС честитим утрешния рожден ден на адвокат Милко Пенчев, с пожелания да е здрав, да успява в добрите си начинания, да се радва на обич и уважение!

РОЖДЕНИК утре е Стоян Иванов, а ние от днес му наричаме здраве и много поводи за радост и удавлетворение!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме от сърце на Румяна Енчева, която празнува утре. Бъди здрава, нека всичките ти добри начинания са успешни, а порасналите момичета ти носят много радост, Руми!

  • Дийп Пърпъл – Воин на съдбата (BG sub) – HD