ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на една очарователна млада госпожица – Михаела Йорданова. Здраве, много шестици, много приятели и много усмивки желаем на Михаела ние от НДТ, а на мама Светла и татко Руслан – да имат много поводи за радост и гордост с порасналото си момиче!

ПРАЗНИК има днес в семейството на Фроска Ташева – очарователната й внучка Флора е рожденичка. Здраве, обич и сбъднати мечти  желаем на госпожицата ние от НДТ!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН казваме днес на всички Валентиновци, Вали и Валентини. Нека са здрави, нека са усмихнати, нека им се случват светли и хубави неща! И нека винаги са влюбени и обичани!

ПЪРВИ ЮБИЛЕЙ празнува утре едно умно и талантливо дете – внукът на нашата колежка Галя Тодорова – Теодор, става на цели 10 години! Да е здрав, палав и щастлив – желаем на Тео всички ние от НДТ. И още – да продължи да покорява математическите върхове и да уцелва неизбежно баскетболния кош! С една дума да продължи да бъде радост и гордост за мама, татко, братчето си Боби и всички, които много го обичат!