ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН от сърце казваме днес на една страхотна дама -Дарина Иванова, която освен, че е на „ти“ с чуждоезиковото обучение, има и големи успехи в туристическия бранш. Нека е здрава, нека се радва на обич у дома и уважение сред хората, нека слънчевите й внуци й даряват уникални емоции и нека продължи със същия ентусиазъм да работи за каузата на Доброто, заедно с дамите от „Майчина грижа“, където Дари членува!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме в аванс на Радослав Йорданов – общински съветник от групата на ГЕРБ в община Крушари, който празнува утре. Желаем му здраве и успехи във всичко добро, с което се заеме!

ЕДНА ОЧАРОВАТЕЛНА млада дама, която всички в НДТ много обичаме, е рожденичка в Деня на независимостта – десетокласничката от Езикова гимназия Мария Стефанова. На красивото, много умно и много добро момиче желаем от здраве, шестици, обич, сбъднати мечти и много приятели да не се отърве. Желаем й цялото щастие на света! А днес най-многото целувки ще са от мама Дидка, татко Димитрин и разбира се – от батко Пламен, Рени и малкия Дарко.

РОЖДЕНИЧКА на 22-ри е д-р Силвия Демирева. Нека е здрава, нека се радва на благодарни оздравели пациенти, на лично щастие  професионално удовлетворение!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме на Живка Станкова, която празнува на 22-ри. За здраве и успехи в добрите й начинания са искрените пожелания на екипа на НДТ!

БИЗНЕСМЕНЪТ Марьо Марев празнува рожден ден на 23-ти. А ние от НДТ отсега му желаем от сърце да е здрав и да успява във всичко добро, с което се заеме!

ЗДРАВЕ, СВЕТЛИНА И ХАРМОНИЯ желаем в аванс на една красива и талантлива дама – Светлана Радева, която е рожденичка на 23-ти. Нека Доброто бъде спътник в живота й!.

РОЖДЕНИЧКА на 24 септември е Мария Василева – един доказан специалист в банковото дело. Ние от НДТ желаем в аванс на дамата здраве, обич, лично щастие и професионални успехи!

ЛИДЕРЪТ НА АТАКА в Добрич Атанас Атанасов е рожденик на 24 септември. И сто на сто ще получи много пожелания за здраве, успехи в бизнеса и политиката, към които се присъединява и екипът на НДТ!

КРАЕВЕДЪТ, РОДОЛЮБЕЦ Иван Жечев е рожденик на 24-ти. От сърце му желаем да е здрав и още дълги години да съхранява българщината и да предава духа си на по-младите добруджанци!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме на Йордан Стоянов – общински съветник от групата на ГЕРБ в Каварна, с пожелания за здраве, лично щастие и професионални успехи!

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. БЪЛГАРИТЕ
  7. РИБОЛОВ
  8. ГЮВЕЧ
  9. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  10. България – Китай 中国保加利
  11. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
  12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
  13. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  14. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
  15. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST