ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на Стефан Йончев – с пожелание за здраве, много щастие у дома, много успехи в изнеса и много истински приятели!

РОЖДЕНИК днес е Пламен Павлов – един от управленците на ВиК- Добрич. За здраве, лични и професионални успехи и много поводи за радост и удовлетворение са нашите пожелания!

ПРАЗНИЧЕН е днешният ден за Стефка Генчева. Да се радва на здраве, безброй сбъднати мечти и много щастие – желаем на дамата ние от НДТ!

ЕКСДЕПУТАТЪТ Калчо Чукаров празнува днес рожден ден. Нека е здрав и добрите му начинания се увенчават с успех!

КМЕТЪТ на село Ваклино Орлин Петков празнува днес. За здраве и много ентусиазъм в работата за благото на хората от повереното му населено място са нашите пожелания.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме на известния добрички гинеколог д-р Желязко Железов. Нека се радва на здраве и много благодарни пациенти, нека има много поводи за лично щастие и професионално удовлетворение!

МИХАИЛ ФИЛЕВ – човекът, запечатал за историята безкрайната красота на Добрич и Добруджа със своя фотообектив празнува утре рожден ден. Дълги години здраве и творческо вдъхновение му желаем ние от НДТ! И нека продължи да ни радва с късчета съхранена красота!

ИМЕН ДЕН празнуват утре: Александър, Александра, Сашо, Сашка, Цанка, Цанко. Нека здравето и доброто са техни житейски спътници!

ИМЕН ДЕН в неделя празнуват всички, които носят името на
Света Екатерина. На Катерининден честитим на: Екатерина, Катя, Катина, Катерина, Кина – с пожелание за здраве и небесна закрила на всички техни добри начинания!

НДТ поздравява с рождените и именни дни всички свои приятели във фейсбук!

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. РИБОЛОВ
  9. ГЮВЕЧ
  10. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  11. България – Китай 中国保加利
  12. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST