Световното първенство по секс, което се проведе в Испания, загуби седем участници и приключи преждевременно. Организаторите публикуваха видео от церемонията по награждаването в канала на състезанието в YouTube.

Световното първенство, организирано от Шведската секс федерация (SSF), започна на 5 март и трябваше да продължи до 5 април. В град Малага мериха сили участници от Германия, Италия, САЩ, Норвегия, Швеция, Колумбия, Бразилия, Нигерия и Хърватия. Организаторите обаче трябваше да прекъснат състезанието и да обявят победителите в края на март. Както обясни организаторът на шампионата Драган Братич, някои участници са били принудени да се оттеглят от състезанието поради наранявания, докато други са били дисквалифицирани заради употреба на алкохол и наркотици, което е забранено от хартата на SSF.

След това, според Братич, изгонените участници обвиниха организаторите в сводничество и неплащане на обещаните пари за състезанието. Организаторите отрекоха тези обвинения и заявиха, че парите ще бъдат изплатени след 5 април. Според страницата за гласуване на уебсайта на шампионата от надпреварата са отстранени: Анна Виктория и Грейт Джон от Швеция, Карли Пейдж и Джърмейн Лавендър от САЩ, както и латино Барби от Колумбия и Маркъс Лондон от Великобритания.

В началото на състезанието Анна Виктория зае първо място. Победителката в Европейското първенство по секс през 2023 г. Мария Задравец също участва в първенството, но страницата й беше премахната от сайта без обяснение. Маркъс Лондон е контузен.

В резултат на това Капитано Ерик от Италия беше признат за световен шампион по секс сред мъжете, а Наузи Лав от Швеция сред жените. Най-добрите новаци на шампионата бяха Джакс Суелер от Норвегия и Шарлот Мун от Бразилия.

Европейското първенство по секс, организирано от Драган Братич, се проведе в Гьотеборг през юни 2023 г. и също предизвика няколко скандала. Беше заявено, че събитието ще продължи няколко седмици, като състезанията ще се проведат в 16 категории. Жури от петима съдии ще оценява изпълненията, а за избор на победителите ще се използва онлайн гласуване. Състезанието се проведе под егидата на Шведската секс федерация, основана от Братич.

Скоро участниците заявиха, че организаторите не са успели да организират излъчването, отказват да платят и не предоставят тест за ХИВ. Когато представителката на Украйна се опита да говори за това в социалните мрежи, тя беше нападната от Драган Братич. Сбиването е заснето на видео. Освен това се оказа, че шампионатът няма официален статут, тъй като Швеция не признава секса за спорт.

fine-news.ru

Швеция организира първото Европейско първенство по секс, а Испания има свой представител

  • Орален секс, креативност при смяна на позицията или постигане на брой оргазми за определено време са някои от тестовете.
  • Швеция беше първата страна в света, която регистрира сексуалните практики като спорт и вече организира Европейското първенство по секс , което ще се проведе следващия четвъртък, 8 юни.

    Новото събитие ще бъде домакин на представители от двадесет различни страни от целия европейски континент, които ще се състезават в продължение на шест седмици в шестнадесет различни дисциплини. Всеки от организираните тестове ще продължи между 45 и 60 минути и ще се оценява с точки от 5 до 10 както от жури, така и от публика.

    От какво ще се състоят шампионатните събития?

    Драган Братич, президент на Шведската сексуална федерация, смята, че „ постигането на желаните резултати в секса изисква обучение “ и че следователно „ е логично хората да започнат да се състезават и в този аспект“. Според SSF (Шведската секс федерация), някои от дисциплините ще бъдат следните:

    • Съблазняване
    • Масажи на тялото
    • Изследване на еротични зони,
    • Антре
    • орален секс
    • Проникване
    • Издръжливост
    • Външен вид
    • Изпълнение на пози
    • Креативност в промените на позицията
    • Брой оргазми за даден период от време
    • Артистично изпълнение
    • Преходи на пози
    • Възможност за повишаване на кръвното налягане и сърдечната честота по време на състезание

    Кой ще се състезава в събитието?

    Хората, които ще се състезават в събитието са Ann Joy (Финландия) (Италия), Sexy Lexy (Португалия), Monsieur Lorenzo Viota (Франция), Nek Sinner (Гърция), Matthew Meier (Украйна), Barbie Sins (Великобритания), Mister Riddle (Русия) и Sweet Mery (Хърватия), Mugur (Румъния) и  Selva Lapiedra , които ще представят Испания в най-голямото сексуално състезание на континента.

    Коя е Селва Лапиедра?

    Селва Лапиедра е жена от бразилски произход, посветена на света на моделирането и също порно актриса . В момента той има повече от 70 100 последователи в Twitter и 6300 в Instagram. Освен това тя публикува съдържание за възрастни в платформата OnlyFans .

    Както обяснява младата жена, порно режисьорът Рамиро Лапиедра я е мотивирал да навлезе в света на порно: „Той беше като мой ангел-пазител“, казва тя. „Започнах доста силно в индустрията и бих искал да продължа да го правя. В момента имам няколко потвърдени проекта и няколко, които предстои да бъдат потвърдени. Надявам се да продължа с много повече работа и подобряване с всяка сцена, която правя“, обяснява Селва Лапиедра в интервю, публикувано в Yahoo.

  • levante