Красавицата Samantha Sepulveda е страстна почитателки на баскетбола и показва неустоими форми

Световноизвестният модел Саманта Сепувелда е считана от американските медии за най-сексапилната жена, която живее в САЩ. Дългокраката брюнетка редовно радва феновете в социалните мрежи с неустоимите си форми. Самата тя е страстна привърженичка на баскетболния тим Ню Йорк Никс и се старае да не пропуска мачовете на отбора в популярната зала “Медисън Скуеър Гардън”.

https://blitz.bg

Саманта Сепулведа е родена в Доминиканската република , като се премества в САЩ с майка си и по-голямата си сестра, когато е на пет. През 2003 г., по време на нейната старша година в гимназията, тя спечели спортна стипендия, за да присъства в Университета в Масачузетс и наградата Schloss на Ню Йорк за момичешки лакрос .

Тя е завършила бакалавърска степен по мениджмънт в Isenberg School of Management, докато играе в отбора по лакрос на училището . Тя беше седмият голмайстор в историята на отбора.

Сепулведа каза пред New York Post, че след като си спечели MBA, e решила да работи в правоприлагащите органи, а не във финансите, защото смята, че ще може по-добре да помага на хората в правоприлагащите органи.

В средата на 2013 г. приятел я покани да моделира модно ревю на пистата за тяхната компания за бельо. Сепулведа прие и започна да моделира бельо и бански в свободното си време.

През 2013 г. Sepulveda се появи във видеоклип, предназначен да въведе и осигури финансиране за риалити телевизионно шоу, наречено America’s Next Great Trainer . През 2014 г. списание Muscle and Fitness избра Sepulveda за една от жените във фотопрофил, озаглавен „Американските горещи момичета от фитнеса“. Списанието Inside Fitness я профилира през октомври 2015 г. До февруари 2017 г. Sepulveda имаше 110 000 последователи в Instagram .

На 22 януари 2017 г. New York Post публикува статия, в която се посочва, че е модел на пълен работен ден. По- късно Сепулведа казва, че е работила като модел в продължение на три години и че нейните колеги от полицията са наясно и подкрепят нейното моделиране. На фона на медиите, генерирани от статията, Сепулведа е имала множество интервюта, но отказва да назове нейното полицейско управление, за да избегне всякакви негативни асоциация, която може да бъде направена между двете й кариери. Публичността накара нейните последователи в Instagram да се удвоят, интервю за Fox NewsФилиал в Ню Йорк и изобразителна черта в Maxim .

През 2019 г. Sepulveda изигра роля в „Dream Prom Boutique“ , който предоставя безплатни красиви тоалети за ученици в гимназията, от която тя е завършила. The Long Island Herald е отчетен показа Сепулведа подпомагане на студентите да изкълват тоалети. Sepulveda също доброволно участва в местна програма, която помага да се осигури храна за самотни възрастни граждани.

Sepulveda е предоставила доброволно уменията си за финансов мениджмънт за проект за устойчива енергия в Тайланд .

Сепулведа провежда беседи с учениците от гимназията, насърчавайки ги да продължат в колеж или университет.