Световноизвестен геймър от САЩ е арестуван за изнасилване на синовете си

0
732
Ако всички обвинения бъдат потвърдени, мъжът ще прекара остатъка от живота си зад решетките

Цялата геймърска общност беше шокирана от новината, че един от най-запомнящите се геймъри е влязъл в затвора заради такова немислимо престъпление.

Робърт Паз от Сиатъл, САЩ, по-известен в мрежата като prod1gyx, стана идол за мнозина, след като влезе в Книгата на рекордите на Гинес, спечелвайки най-много точки в Rock Band 2. Въпреки това, никакви заслуги не могат да отменят историята, разказана от неговата съпруга.

Бони е омъжена за Робърт от 11 години и никога не го е подозирала в нищо. Той се отнасял много добре с четирите й сина от първия й съпруг и не правил разлика между тях и общата им дъщеря. С течение на времето връзката се объркала и Бони решила да замине с децата, като казала, че съпругът й има друга връзка.

Шест месеца по-късно обаче двамата й по-малки сина й казали, че вторият им баща им е правил странни неща.

Майката се ужасила и подала сигнал в полицията. Служителите и психолозите трябвало да работят дълго и внимателно с момчетата, след разговора, след който било решено да арестуват Робърт Паз. Мъжът бе обвинен в тормоз, малтретиране и сексуално насилие над непълнолетни, пише Daily Dot.

Разследването все още е в ход, но служителите на реда вдигнаха сумата на гаранцията до 200 хиляди долара. Ако всички обвинения бъдат потвърдени, мъжът ще прекара остатъка от живота си зад решетките.

Каналът на Robert’s Twitch вече е премахнат, но останалите му акаунти в социалните медии все още работят. И под публикациите му разочарованите геймъри оставят гневни коментари. https://blitz.bg