ОБЯВЛЕНИЕ

от 

„СБР МЕДИКА-АЛБЕНА ” ЕООД 

относно обявяване на конкурс за служители

 

На основание чл. 91, ал. 1 от Кодекса на труда работодателят „СБР МЕДИКА-АЛБЕНА ” ЕООД, ЕИК, 124618376, седалище и адрес на управление: с. Оброчище, к.к. АЛБЕНА, п.к. 9630, СГРАДАТА НА МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР, прави следното обявление за конкурс за служители: 

ОБЯВЯВАМ КОНКУРС:

За заемане на следните длъжности:

  1. НАЧАЛНИК ОТДЕЛЕНИЕ“ – съгласно изискванията на раздел V “Персонал“, т.1.2 от НАРЕДБА №30 от 19.07.2004г. за утвърждаване на медицински стандарт „Физикална и рехабилитационна медицина“, a именно:

„Отделенията се водят от лекар с призната специалност „Физикална и рехабилитационна медицина“ 

2 „ГЛАВНА МЕДИЦИНСКА СЕСТРА“ – съгласно изискванията на раздел V “Персонал“, т.2.2.1 от НАРЕДБА №30 от 19.07.2004г. за утвърждаване на медицински стандарт „Физикална и рехабилитационна медицина“, a именно:

„Главната и старшата медицинска сестра са с образователно-квалификационна степен „бакалавър“ или „Магистър по специалността „Управление на здравните грижи“. 

  1. 3. „СТАРШИ РЕХАБИЛИТАТОР“ – съгласно изискванията на раздел V “Персонал“, т.2.1. от НАРЕДБА №30 от 19.07.2004г. за утвърждаване на медицински стандарт „Физикална и рехабилитационна медицина“, a именно:

„Главният и старшият рехабилитатор са с образователно-квалификационна степен „бакалавър“ или „магистър“ по специалността „Управление на здравните грижи 

  1. ИЗИСКВАНИЯ
  1. Изисквания към кандидатите за длъжността „НАЧАЛНИК ОТДЕЛЕНИЕ“: 
  • Да притежават диплом за висше медицинско образование;
  • Да притежват диплом за специалност/и/ по профила на болницата („Физикална и рехабилитационна медицина“);
  • Да изготвят и представят писмен проект на тема: „Стратегия за бъдещо развитие на Специализираната болница по рехабилитация Медика-Албена (база, ресурс и дейност) за 3-годишен период;
  • Наличие на трудов стаж и професионален опит на подобна длъжност ще се счита за предимство;
  • Спечелилият конкурса, за времето което е избран, няма право да работи по трудов договор при друг работодател, освен в СБР „МЕДИКА-АЛБЕНА“ ЕООД или като преподавател.
  1. Изисквания към кандидатите за длъжността „ГЛАВНА МЕДИЦИНСКА СЕСТРА“:
  • Образование – образователно квалификационна степен „бакалавър“ или „магистър“ по специалността „Управление на здравните грижи“;
  • Да организира дейността на работното място, да съблюдава изпълнението й, да отговаря за настаняването и обработва данните на пациентите, да отговаря за обслужването и хигиенното състояние на поверената й структура;
  • Наличие на трудов стаж и професионален опит на подобна длъжност ще се счита за предимство;
  • Спечелилият конкурса, за времето което е избран, няма право да работи по трудов договор при друг работодател, освен в СБР „МЕДИКА-АЛБЕНА“ ЕООД или като преподавател.
  1. Изисквания към кандидатите за длъжността „СТАРШИ РЕХАБИЛИТАТОР
  • Образование – образователно квалификационна степен „бакалавър“ или „магистър“ по специалността „Управление на здравните грижи“;
  • Да организира дейността на работното място, да съблюдава изпълнението й, да отговаря за обслужването и хигиенното състояние на поверената й структура;
  • Наличие на трудов стаж и професионален опит на подобна длъжност ще се счита за предимство.
  1. II. НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ:
  1. Молба за участие в конкурс;
  2. Aвтобиография;
  3. Копие от документи, удостоверяващи образование, специалност, научни степени и звания, членство в експертни съвети към МЗ, владеене на чужди езици и др.;
  4. Документи, удостоверяващи трудов стаж и професионален опит;
  5. Препоръките от предишен работодател, ако има такива. 

Конкурсът ще се проведе по документи и чрез събеседване за установяване на професионалните и административните качества на кандидатите. Възнаграждението е по договаряне. Срокът на трудовия договор е до 3 години.

Кандидатите в срок – 1 (един) месец от публикуване на Обявлението в местния печат на област Добрич да депозират документите в стая № 46 – „Счетоводство“ в сградата на Медицински център, к.к. Албена, където ще им бъде предоставена длъжностна характеристика за конкурсната длъжност.

Със спечелилите конкурса „НАЧАЛНИК ОТДЕЛЕНИЕ“, „ГЛАВНА СЕСТРА“ и „СТАРШИ РЕХАБИЛИТАТОР“ ще бъде сключен трудов договор за срок от 3 години. 

Сроковете за депозиране на документите текат от датата на настоящото обявление в пресата.

На основание чл. 91, ал. 3 от Кодекса на труда кандидатите могат предварително да се запознаят с длъжностните характеристики за съответната длъжност в стая № 46 („Счетоводство“) в сградата на Медицински център, к.к. Албена.

Тексът на настоящото обявление е достъпен и на сайта на СБР „МЕДИКА-АЛБЕНА“ на адрес: https://medica-albena.com/.