Тайнствената Алина Ландо, инфлуенсър с около милион последователи в профилите си в Инстаграм, подпали слабините на мъжете преди летните горещини.

Моделката, която е родена на 16 октомври 1997 г. в Татарстан, крие родословното си дърво, но не казва и дума на последователите си дали има мъж до себе си, въпреки техния повишаващ се интерес.

За любопитните моделката е споделила освен рождения си ден, че е висока 167 см, а и че поддържа тегло около 52 кг. Русокосата фея на Инстаграм има честни сини очи, но те не отклоняват възхищенето на следващите я от изваяното й тяло. Завършила е частно училище и няма информация дали продължана образованието си.

Alina Lando  е натрупала богатство от около 1 000 000 долара, най-вече от социалните мрежи, особено в платената Onlyfans, където омайва най-вече мъжете, но и множество жени, с откровени снимки и кратки видеа. Ландо печели и от следващите я рекламодатели.

Алина Ландо в момента има два безплатни рофила в Инстаграм и един платен.

Работата на страниците на социалните мрежи носи на момичето добри доходи.  Добре платени дейности на знаменитости в рекламата на марката, снимане в промоционални видеоклипове. Има и други области, в които се простират интересите на Ландо.

Обича да обикаля света и със снимки от посетените места да поддържа профилите си. Подвизама се още  в Тik Tok  и Youtube, като все повече залага на елегантната еротика в снимки и видеа. Има и канал в Telegram.

Актьорската дейност на Алина Ландо беше ограничена до една роля във филма “Хардкор Хенри”. Премиерата на филма е през 2015 г.

Има известна информация за формирането на бъдещия модел. Алина учи в частно училище. Изглежда има специалност историческа живопис. От ранна възраст Ландо обичаше спорта. Момичето се интересуваше особено от фитнес, фотография, моделиране. Веднага след като получи сертификат за средно образование, Алина се зае с моделиране. Първоначално това беше реклама и промоция на известни марки.

Кариерата на модел на Алина Ландо започва в края на 2017 г. Модният модел започна да публикува цветни снимки на авторските страници в социалните мрежи. Скоро специалисти от специализирани агенции обърнаха внимание на ярко, харизматично момиче. Средата на 2020 г. беше белязана от активната работа на момичето като модел на Instagram.

Алина Ландо си сътрудничи с агенция MModels. Освен това има информация, че моделът има страници в сайтове за възрастни. Материалът е изложен на платена и безплатна основа. Абонатите могат да се насладят на най-горещите ексклузивни публикации. Според източници има около двеста и петдесет такива публикации.

Освен това звездата участва във фотосети за възрастни. Нарастването на популярността се увеличава още повече с голите й снимки. Моделът публикува по-скромни снимки на страниците на социалните мрежи. Последните също привличат голям брой фенове на страниците.

 

Alina Lando