Нападателят на Интер и Белгия Ромелу Лукаку беше сниман на сватбата на своя съотборник Лаутаро Мартинес. Футболистът дойде на празника не сам, а с известна спътница в луксозна рокля.

Меган Джовон Рут Пит и Ромелу Лукаку на сватбата на Лаутаро Мартинес

Megan Thee Stallion си сътрудничи с Beyoncé и Nicki Minaj. Заради нея Лукаку заряза моделката със сина си
Оказа се, че новата страст на нападателя е Меган Джовон Рут Пит, популярната американска певица, по-известна под псевдонима Меган Ти Сталиън. Тя е една от най-ярките и скандални звезди на американския рап, която не се страхува от смели експерименти в творчеството. В нейния официален Youtube канал има няколко клипа, които са събрали повече от 100 милиона гледания. Освен това тя записва съвместни песни със световни поп звезди: Ники Минаж, BTS, Бионсе, Дуа Липа.

 

По-рано медии съобщиха, че Меган се е разделила с рапъра Пардисън Фонтейн, а Лукаку с модела Сара Мен, от която футболистът има четиригодишен син.

Момичето започва своето пътуване като рап изпълнител, като публикува кратки фрийстайли в социалните мрежи. Като тийнейджър Меган казала на майка си, че иска да свърже живота си с музиката.

Майката подкрепи дъщеря си, но настоя първо тя да получи образование. Меган завършва гимназия, а по-късно съчетава музикалната си кариера и обучението си в университета.

Изпълнителката засне първото видео, когато беше ученичка. Видеото веднага стана вирусно в социалните мрежи.

Скоро Меган имаше цяла армия от фенове, хората бяха възхитени от яркия образ на изпълнителя. Тогава певицата получи творчески псевдоним, момичето добави думата Stallion („Жребец“) към името си – така Меган беше дразнена в училище заради високия й ръст и външен вид.

Музикалната кариера на певицата все още се развива активно. В момента дискографията на Меган се състои от един студиен албум, три микстейпа, три разширени пиеси и тридесет и шест сингъла. „Ще си почина след смъртта. Опитвам се да направя нещо свое, – казва 28-годишната певица. „Когато седя със скръстени ръце, чувствам, че не правя достатъчно или дори не давам възможност на някого да ме заобиколи.“

Меган става първата чернокожа жена, която е представена на корицата на Forbes

През 2021 г. Меган спечели три награди Грами, превръщайки се в първата жена рапър на 21 век, спечелила в категорията за най-добър нов изпълнител. А през ноември 2022 г. изпълнителката стана първата чернокожа жена, която е на корицата на Forbes и в класацията на 30-те най-успешни хора под 30 години.