Пролетно почистване на град Добрич 23.03-28.04.2024 г.

0
60

 

С идването на пролетта, идва и времето за традиционното пролетно почистване. Община град Добрич обявява дните от 23 март до 28 април за дни на Пролетно почистване и кани гражданите, всички институции, бизнес, общински и държавни структури, социални, образователни и културни институти да се включат в почистването на зелените площи, местата за обществено ползване междублоковите пространства, прилежащите територии към жилищни сгради, еднофамилни къщи, дворове, административни сгради, паркинги, паркове, детски и спортни площадки.

За всички, които проявяват интерес към инициативата Пролетното почистване, Община град Добрич е осигурила чували, които могат да бъдат получени на пропуска на сградата на общината от 22.03.2024 г.

Препоръчваме отпадъците да бъдат събрани в чували до контейнерите за битови отпадъци или на удобно място за събирането им. Извозването на събраните отпадъците ще се извършва от „Уейст Солюшънс България“ ЕООД.

Необходимо е желаещите граждани да заявят предварително своето участието, като посочат района, който желаят да почистят на телефони 058/601 207 и 058/604 573, или на място в сградата на Община град Добрич, ул. „България“ №12, всеки работен ден.

Нека заедно да почистим нашия град като добри стопани и с грижата си да покажем, че можем да бъдем отговорни и направим Добрич нашето по-чисто място за живеене в дългосрочен план.