• Бира, произведена от рециклирана тоалетна вода, е пусната в продажба в Сингапур.
  • Експерименталната бира, произведена от бутикова марка в партньорство с голям производител, е посрещната с интерес, надхвърлящ очакванията в Сингапур. Онези, които опитаха бирата, направена от рециклирана тоалетна вода, коментираха: “Наистина не можах да разбера, че е направена от тоалетна вода”. Първите реакции към бутиковата марка, която си сътрудничи с компанията, произвеждаща рециклирана питейна вода от сингапурските отпадни води за производство на бира, са доста изненадващи.

    Компанията заяви, че тази бира е част от целта ѝ да образова сингапурците за значението на рециклирането и устойчивото използване на водата. През последните 10 години идеята за превръщане на отпадните води в питейна вода набира все по-голяма популярност поради намаляващите световни запаси от прясна вода. Бирата се произвежда от канализационна вода, дезинфекцирана с ултравиолетова светлина.

    “Ако не кажете на хората, че е произведена от отпадни води, те вероятно няма да разберат”, казва 52-годишната Грейс Чен, след като опитва бирата.  https://bgnes.bg/

  1. Акция „Бира за смет“ организира „Ротаракт“ в Добрич
  2. Пиенето на бира увеличава сексуалната мощ
  3. 50 нюанса бира
  4. Днес е Международният ден на бирата /СНИМКИ 18+/
  5. Откачалка! Китаец вдигна и разлюля три кашона с бира само с 
  6. В Швеция създадоха златна бира
  7. Белгийска бира – най-добрата в света
  8. 45-годишен мъж почина по време на състезание по надпиване с бира в ЮгоизточнИспания
  9. Бира от слонски тор – новата мания на японците
  10. Обама вари бира в Белия дом

ОЩЕ ЛЮБОПИТНИ ЧЕТИВА ЗА БИРАТА