ПРЕДИ 10 ГОДИНИ: 98 ГОДИНИ ОТ РОЖДЕНИЕТО НА ВЕЛИКАТА ВАНГА; ГЕРБ ПРЕДСТАВИ СОЦИАЛНАТА СИ ПОЛИТИКА

0
1460

98 ГОДИНИ ОТ РОЖДЕНИЕТО НА ВЕЛИКАТА ВАНГА

Днес се навършват 98 години от рождението на българския феномен Ванга. С дарбата си тя успява да впечатли милиони, предсказвайки някои от най-емблематичните случаи, явления и процеси в близкото минало и в настоящето. Способността на Пророчицата да общува със сили, непонятни за нас, обикновените хора, е многократно потвърдена и призната от специалисти и вярващи по цял свят. Естествено, подобна вяра е въпрос на избор. Скептици, които отхвърлят идеята за свръхестественото и съдбата, винаги ще има и това е нормално. Дали го разбираме или не, не е важно – истината е, че Ванга сама по себе си беше феномен, притежаващ дарба, неподвластна на съмнения.

ГЕРБ ПРЕДСТАВИ СОЦИАЛНАТА СИ ПОЛИТИКА

Социалната си политика “Инвестиции за сигурност и по-добра перспектива“ представи ПП ГЕРБ на кръгла маса във Враца. „Има пълно пренебрежение на държавата към образователната система”, каза председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. Той добави, че няма реален диалог както с образованието, така и с бизнеса.
Основната политика на ГЕРБ е обърната към ценностите в семейството, разрешаване проблемите на подрастващите, пенсионерите и хората с увреждане.
“София не е България и затова политиката ни е да представим управленските си програми и в други областни градове“, допълни Цветанов.

НДТ – 31 януари 2009 г.