И тази година Община Добрич не изневери на стила си и подреди великденска украса, която вдъхновява и създава празнично настроение. Най – активни в подготовката за великденската атмосфера отново бяха детските градини в Добрич, които изрисуваха огромни великденски яйца. Под ръководството на своите педагози, най-малките жители на Добрич обагриха символите на Великден с цветовете на слънчевото си детство и създадоха приказни светове, които всеки може да запечата в снимка. Гражданите и гостите на града, преминавайки през пешеходната зона  могат да се насладят на творчеството на децата и да „опитат“ от безгрижното им детство.

Великденската украса на Добрич се надгражда всяка година. Тази година, освен големите великденски яйца, всяка детска градина участва индивидуално с празнична украса, която включва всички символи на Великден. От сръчните детски ръчички под ръководството на педагозите, децата са вложили своята великденска фантазия и са сътворили великденски вълшебства. Всяка детска градина има своето място до откритата сцена на площад „Свобода“ и който желае, може да разгледа и да се наслади на детското творчество. Благодарение на детските заведения центърът на Добрич е „облечен“ във Великденска премяна.

Община Добрич благодари на екипите на детските градини в Добрич за старанието и Великденското настроение, което създава празничната украса.

Пожелаваме здраве, хармония и щастие! На малките палавници пожелаваме лудории и безгрижно детство. НДТ