Появи се брутално порно със Стефани от “Сървайвър”

0
5324
  • Ето как татуираната брюнетка изкарва по $20 000 на месец

Известната влогърка и еротичен модел Стефани Разсолков издържа само до третия епизод на “Сървайвър”, преди да напусне по собствено желание. Татуираната брюнетка обаче е доста по-издръжлива, когато я подхванат на задна прашка. Това става ясно от порно клипче с мацката, което в момента обикаля социланите мрежи.

Стефчето е най-популярното българско момиче в еротичната платформа “Онли фенс” и твърди, че изкарва по $20 000 на месец. Вече можем да видим как. От съображения за благоприличие обаче няма да ви покажем цялото видео.

В клипчето, което е заснето сравнително професионално и продължава точно 100 секунди, Стефка се отдава на задна прашка на неидентифициран мъж с официален костюм. Видеото следва всички правила на порно жанра, като партньорът на моделката професионално достига кулминация върху татуиания й задник в стил Рон Джеръми.

Кулминацията е по класическата за жанра схема

По понятни причини порно снимките и порно видеото не публикуваме.

Сесията завършва с въздушна целувка от Стефани към феновете, които са платили за да получат видеото. Според запознати цената, на която Разсолков пуска едно такова клипче, е между $300 и $400.

Никнеймът, под който се изявява родната татуирана мацка, е Tattstoner. Стефи напоследък почти не пуска разголени кадри в мрежата. Причината да заложи на по-скромни визии е, че социалните мрежи често я блокират заради разкрепостените ѝ снимки.  https://lupa.bg/

Стефани Разсолков от „Сървайвър“ продала секс видео за 700 долара

Разкрепостена, скандална, татуирана, порно звезда. Така може да бъде описана Разсолков, която скоро ще гледаме в новия сезон на „Сървайвър“, където е представена като инфлуенсър.

Житието-битието й предизвика скандал още преди риалити шоуто да е започнало. А шокиращите истории от биографията й предизвикват порой от гневни коментари в социалните мрежи. Недоволните роптаят, че момиче със спорен морал и биография бива представено като известна личност, която ще дава пример на хората чрез участието си в популярното предаване на иначе авторитетната Би Ти Ви.

Всъщност Стефани не е непознато лице за тв зрителите, тъй като е участвала в поредицата „Съдби на кръстопът“, а през миналата година се включи и в интернет риалити шоуто „Къщата на инфлуенсърите“. Не успя да грабне голямата награда от 15 000 лева, но пък увеличи броя на последователите си в Инстаграм, тъй като често се разхождаше полугола пред камерите. Истината е, че именно от интернет платформа за възрастни идват и доходите на Стефани. Тя продава снимки и видеа с еротично съдържание, за които й плащат солидни суми. Самата тя признава, че за клип с продължителност само от две минути е получила 700 долара. Не липсвали и доста по-внушителни финансови изкушения. Веднъж я изненадали с оферта за 50 000 долара, но трябвало да прави извратен секс, а тя твърди, че отказала. За да вземе сумата, от нея искали да „влезе в задния двор на мъж с атрибут“ – така Стефани описва предложението. Има и още нещо по-скандално. Тя продала буркан с урина за 200 долара, след което получила видео, в което мъжът, сдобил се с нея, излял течността върху лицето си.

„За мен това е брутално! – категорична е Стефани Разсолков. – Никога не бих направила такова нещо.“

Покрай заниманията си установила, че не са малко хората с извратени желания. Самата тя се отнасяла към щенията им с разбиране, защото не иска да губи фенската си маса. Все пак сред тях са хората, които й носят минимум по 500 долара дневно. А как самата тя харчи парите си? Инвестира ги в криптовалута, но засега не може да се похвали с някакви големи финансови удари.

СМЕНЯЛА НЯКОЛКО УЧИЛИЩА,  БИЛА СЕ Е С ОХРАНАТА

Заради фамилията мнозина мислят, че във вените на Стефани тече руска кръв, но това не е така. Тя си е чиста българка и няма руснаци в рода си. Признава, че като дете била доста щура и често я гонели от училище. Даже е сменяла няколко. Не се е съобразявала с никакви порядки. Веднъж дори се сбила с охраната, защото й направили забележка за облеклото. Тя не издържала и налетяла да раздава юмруци. Въпреки смяната на училищата все пак завършила средно образование, но не смята да следва в университет. Смята, че знанията, които има, са й достатъчни и няма нужда от диплома за висше образование.

Въпреки разкрепостеното си поведение в интернет Стефани твърди, че в реалния живот е доста срамежлива. Дори й било трудно да говори с някого очи в очи, защото се притеснявала. „В живота съм затворена, даже асоциална – обяснява Разсолков. – В хората не харесвам това, че лъжат, че са лицемерни и фалшиви. Самата аз в социалните мрежи се чувствам доста по-свободна, просто защото не ми се налага да общувам директно очи в очи.

ИМА 94 ТАТУИРОВКИ, ПЪРВАТА СИ ИЗРИСУВАЛА НА 13

Тялото на Стефани може да послужи като нагледно помагало за татуисти. Тя има 94 татуировки, а първата си направила, когато била само на 13. Получила разрешение от своите родители и в знак на благодарност написала на тялото си „На татко принцесата“. След това изрисувала още много, дори и на лицето си има светкавица, тъй като лесно пали. Макар да е голям фен на татусите, не държи мъжът до нея да има такива. Много по-важно било той да е висок, умен и двамата да се разбират.

Неотдавна в интервю Стефани призна, че има приятел, който е собственик на моден бранд. Двамата се познават от две години, но едва сега станали гаджета. Не крие, че искала да открие любовта в първия сезон на романтичното риалити „Ергенът“. Даже се записала да участва, но продуцентите не я взели. Затова пък сега ще се наложи да оцелява в „Сървайвър“ – изпитание, което определено не е за всеки. Като фен на рииалити предавания обаче, тя не се плаши нито от глада, нито от мизерията и иска за пореден път да изпита границите на своите възможности.

filternews.bg