Потресаващи разкрития за звяра от жилището на ужасите в “Банишора”

0
1712

До тази вечер не са постъпвали сигнали за проблеми, свързани с убиеца и жертвата му от столичния квартал „Банишора”. 23-годишният мъж е готвач, а приятелката му – счетоводител, съобщава bTV.   Двамата са живеели заедно от 4 месеца. Към момента мотивите за убийството са неизвестни.

Сигналът за инцидента е подаден около 18 ч. тази вечер от бащата на 23-годишния мъж, съобщи директорът на СДВР Георги Хаджиев. Бащата получил смс от сина си, в който му е казал, че възнамерява да се самоубие. Сигнал в полицията подава и приятелка на мъжа, след като получила сходен смс.

Незабавно към адреса са насочени екипи на СДВР, пожарната служба и Бърза помощ. Наложило се да разбият вратата на жилището, за да влязат. На място е открито тялото на жената.  23-годишният мъж е направил опит за самоубийство, но е оцелял. Откаран е в „Пирогов”.   По информация на Нова телевизия, е опитал да пререже вените си. Все още няма информация как я е убил.

По първоначални данни младежът и приятелката му, с която живеели на семейни начала от 4 месеца, се скарали по-рано днес. Двамата нямат криминални прояви. Родителите им не знаят да са имали проблеми.

Младата жена вероятно е била малтретирана и преди. По цялото си тяло е имала множество наранявания, а трупът й бил окървавен. Преди да умре в мъки, е била ритана, блъскана, насинена и накрая удушена.
https://www.blitz.bg