ПОНЕДЕЛНИК И ЧЕТВЪРТЪК – ДНИ ЗА ИЗПЛАЩАНЕ НА ПЕЧАЛБИТЕ ОТ ТОТОТО

0
1210

Късметлиите от Втори тото шанс вече ще могат да получават своите печалби до 5 000 лева и в районните офиси на Български спортен тотализатор

Печалби до 5 000 лева от игрите Втори тото шанс вече ще се обработват и в районните офиси на Български спортен тотализатор. Такива има в Благоевград, Монтана, Плевен, Пловдив, Русе, Велико Търново, Варна, Бургас и Стара Загора. Точните адреси и контакти на местните дирекции, хората могат да намерят на сайта www.toto.bg. Така късметлиите от цялата страна няма да пътуват чак до столицата, където е Централното управление на тотото. Те ще могат да посетят най-близката до тях структура на БСТ, за да получат своята печалба.

„Въведохме това удобство за печелившите, за да им спестим време и излишна бюрокрация“, коментират от тотализатора. Оттам допълват, че всички останали късметлии, спечелили суми над 10 000 лева от игрите на ТОТО 1 и ТОТО 2 и над 5 000 лева от Втори тото шанс, както и с печалби от моментните лотарийни игри или пък станали горди собственици на нова кола, могат да посетят Централното им управление в София. Екипът на тотализатора ще обработва печалбите между 14.00 и 17.00 часа всеки работен понеделник или четвъртък.

За да спечелите, обаче, задължително условие е да пуснете фиш. Залози за игрите се приемат във всички тото пунктове и в партньорски обекти, обозначени със стикер СПОРТ ТОТО, както и онлайн на интернет страницата www.toto.bg.