ПОМОЩ ЗА ЖУЛИ В БОРБАТА Й СРЕЩУ РАКА

0
694

Близки приятелки на 41-годишната Жулиета Василева създадоха в социалната мрежа група „Помощ за Жули“ и призовават за спешна помощ. До 2 ноември тази година трябва да бъде събрана сумата от 20 000 евро за започване на лечението й в турска клиника.

Жулиета се бори с коварната болест от 2017 г. Тя е майка на 4-годишно момченце, за което вече физически не може да полага необходимите грижи. Преди три години, при контролен преглед, Жули е диагностицирана с карцином на шийката на матката. След направената операция и изкарани 25 курса  лъчетерапия,  се налага поставяне на уретралнистентове в следствие на лъчетерапията.

За съжаление, през януари тази година е открито вторично злокачествено образование на малкия таз, което притиска седалищен нерв,който пък прикова Жули на легло. Болките са нетърпими и по 24ч. в денонощие, дори и след прием на най-силните предписани болкоуспокояващи. Назначени са четири курса химиотерапия, от които образованието не се повлиява. Назначава се по- агресивна химиотерапия, която една не погубва живота й.

Заради усложненото състояние и малкото килограми – Жули тежи едва 33кг, нито един лекар в България не се ангажира за следваща операция.

Към днешна дата не се провежда никакво лечение. Последната надежда на семейството и близките на Жури е лечение в турска клиника. Първоначалната сума, която искат от там, е 20 000 евро.

Открита е дарителска сметка в Уникредит:

IBAN: BG 02UNCR 7000

1524152013

BIC: UNCRBGSF

Титуляр: Жулиета Василева