Полиция влезе в семейни хотели в Кърджали, в които се подвизават проституиращи момичета. Информацията е потвърдена от два независими един от друг източници, цитирани от 24rodopi.com. Акцията е проведена в късните часове в петък и събота.

Млади жени са дали обяснения в полицейското управление за присъствието си в града, но отричали да проституират. Споделяли, че са дошли в Кърджали като туристки. Три от девойките били от Варна. На този етап няма задържани. Проверки за проституиращи лица са извършени в два семейни хотела.

Разголените момичета се нареждат край малкия хотел, а стонове от „работната дейност“ се чуват от отворените прозорци на стаите, разказаха хора от съседните жилищни сгради. Според запознати, момичетата не са местни. Идват от вътрешността на страната, а ласките си продават за 60 лева на час. Кърджали пък е станал “мишена” заради връщането през летните месеци на хиляди гастарбайтери от Западна Европа, както и изселници от Турция.

https://blitz.bg

Разголени проститутки и секс стонове подлудиха Кърджали, страшно е!

„Жрици на любовта“ превзеха улица в Кърджали, а съседи са шокирани от случващото се от месеци наред.

Около десетина се*струженички чакат клиенти от сутрин до вечер, седнали направо на тротоара пред входа на къща за гости в района на общинския пазар в областния град.

Разголените момичета се нареждат край малкия хотел, а стонове от „работната дейност“ се чуват от отворените прозорци на стаите, разказаха за 24rodopi.com хора от съседните жилищни сгради.

Дамгосани по задните части проститутки от „Къщата на любовта“ в Кърджали направиха немислимото 18

„По няколко момичета са сутрин, но вечер наизлизат около седем, дори повече. Постоянно пристигат клиенти. Всичко става пред очите на семейства, деца, възрастни хора“, разказаха възмутени кърджалийци.

Според запознати, момичетата не са местни. Идват от вътрешността на страната, а ласките си продават за 60 лева на час. Кърджали пък е станал мишена заради връщането през летните месеци на хиляди гастарбайтери от Западна Европа, както и изселници от Турция.

„Трябва да се вземат мерки, това не може да продължава. Не може децата ни да наблюдават как мъже избират жени на улицата, а после да чуват стоновете им през отворените прозорци“, категорични са живеещи в района, цитирани от 24Родопи.

Както вече писахме, десетки момичета заработват средно по десетки левове на час от се*с в областните градове Кърджали и Смолян.

Стаи в многобройните къщи за гости и квартири са се превърнали в работни места на „дами за приключения”, както се наричат жриците на любовта, установи преди време наше разследване.

Труженичките са на възраст от 18 до 40 години и предлагат всякакви ласки. Цените тръгват от 40 и достигат до 70 лева за 30 минути.

За час прекарано време в ръцете на професионалистките пък цената започва от 100 и достига 120 лева. Но не липсват и промоции.

Преди по-малко от месец пък, двама кърджалийци получиха присъди за грабеж на сек*труженичка в Кърджали.

С условни наказания се сдобиха жители на областния град на 42 и 29 години.

Припомняме, че екшънът „Клиенти обраха проститутка“ се разигра на 3 юни м.г. в къща за гости в града край Арда.

Единият от мъжете дори принуждавал гастрольорката да започне да работи за него.

https://vchas.bg