Кристина Риордан е модел и инфлуенсър. Красавицата се занимава със спорт, като набляга на плуването и фитнеса.

Кристина е известна със своето божествено тяло, като често изкарва на показ своята пищна гръд и перфектно оформено дупе, а феновете ѝ с трепет чакат всеки следващ неин фотос, защото тя знае как да провокира фантазията.

Christina Riordan | MAXIM Australia

Американският модел Кристина Риърдън е от Северна Калифорния и сега живее в Лос Анджелис. Работила е като пит момиче в много състезателни писти, включително NHRA, MotoGP и Superbike, между другото.

Родена е на 25 март 1988 г. в Калифорния, САЩ. Christina Rriordan e бакалавър по хранене от Калифорнийския политехнически държавен университет, а също така има и втора степен степен по психология в същия университет. През 2015 г. тя участва в  музикалното видео на Брет Майкълс  „Girls On Bars“.

Нейното богатство в момента се оценява на $25,0 милиона. Със своя талант, красота и завладяващо присъствие в модната индустрия, Риърдън твърдо се утвърди като видна фигура в света на моделирането .

Нейният успех й осигури множество доходоносни договори, одобрения на марки и възможности да работи с уважавани дизайнери и фотографи.

С впечатляващата си и непрекъснато нарастваща популярност, Кристина Риърдън продължава да затвърждава статута си на изключително успешна и влиятелна фигура в индустрията за модели.

В момента в инстаграм Кристина Риордан има 463 000 последаватели и 1200 публикации.

 

Christina Riordan's Feet << wikiFeet