Бившата половинка на Мауро Икарди – Уанда Нара, отново прикова вниманието към себе си. Футболната муза преди няколко дни смени цвета на косата си, която боядиса в тъмен цвят.

Сега палавата аржентинка реши за пореден път да демонстрира пищния си бюст. Тя качи снимки по бански от почивката си в Дубай, като акцентира върху гърдите си.

Уанда Нара напомни за себе си с гореща снимка от съблекалнята във фитнеса. Въпреки слуховете за раздяла на пищната блондинка и футболиста на Галатасарай Мауро Икарди, изненадващо тя се отбеляза от Истанбул на публикацията си.

Атрактивната бивша футболна съпруга сподели кадър по спортно облекло, акцентирайки върху огромния си бюст. Снимката натрупа солидна доза лайкове и коментари.

Уанда Нара категорично напусна Мауро Икарди и явно е решила да усложни живота още повече на новия нападател на Галатасарай.

 

Противоречивият мениджър и инфлуенсър изглежда е влязла във връзка с известния певец Л-Ганте, който е с 13 години по-млад от 35-годишната Уанда.

 

Аржентинските медии съобщават, че Икарди не може да понася младия рапър, а с този ход Уанда особено ядосала вече бившия си съпруг.

Уанда и новото гадже първо бяха заснети да се целуват в боулинг зала, въпреки че тя се постара да не бъде разпозната, заради което беше с качулка на главата.

Много от присъстващите обаче я забелязаха и веднага направиха няколко снимки, а след това се появиха и кадри, на които се целуват в заведение за бързо хранене.

Мауро Икарди нарече 35-годишната си съпруга Уанда Нара токсична и я обвини, че се опитва да контролира живота му.

Уанда шокира обществеността миналата седмица, когато обяви, че връзката им е приключила. Това се случи, след като преди това 29-годишният Икарди отрече в социалните мрежи, че са се разделили.

Но сега той отново излезе с шокиращи новини. Нападателят на ПСЖ, който в момента е под наем в Галатасарай, публикува лични съобщения между себе си и Уанда в Instagram.

Съобщенията на испански показват, че Уанда го пита къде е и дали е сам, съобщава Marca. Икарди отговаря, че е сам и не е длъжен да дава обяснения, след което казва, че тя го е напуснала.

„Когато си свободен или казваш, че си, но си отровен“, написа той в Instagram, където е последван от 8,3 милиона фенове.

Уанда Нара е аржентински модел, риалити личност и футболен агент, по-известна като бившата съпруга на аржентинския футболист Мауро Икарди. Уанда прави своя дебют на сцената като второ издание в ревюто „Humor en Custodia“ през летния театрален сезон 2005–2006 г. и по-късно се появява в ревюто „Крал Корона“ на Хорхе Корона. Тя също участва в „El Musical de tus Sueños“ и „Patinando por un Sueño“. Тя обаче събра прожекторите за доста противоречивия си и донякъде скандален брак с Мауро Икарди, след като се разведе с аржентинския футболист Макси Лопес, който беше бивш съотборник на Икарди от Сампдория. Според сведения, тази волна красавица се е разделила с Лопес, първия й съпруг, с когото има три сина, след предполагаемата й афера с Икарди. Бракът Икарди-Ванда донесе много враждебност и омраза срещу Икарди в Аржентина, включително изрични отблъсквания от Лопес. Последният отказа да се ръкува с Икарди в мач „Серия А“ между „Интернационале“ и „Сампдория“, което накара медиите да определят мача като „дерби на Уанда“. Уанда има две дъщери с Икарди.

Родена е на 10 декември 1986 г. във Висенте Лопес, Буенос Айрес, Аржентина, в семейство от среден клас на Андрес Нара и Нора Колосимо.

По-малката й сестра Заира Нара също е свързана със света на блясъка и забавленията като аржентински модел и телевизионна водеща.