Още трима депутати от БСП напускат Корнелия Нинова, научи първо Lupa.bg. До дни Мартин Обрешков от Кубрат, който наследи на банката миналата година кмета на Разград, видинчанинът Цветан Топчиев и Николай Пенев от Ямбол се канели да се присъединят към бандата на Красимир Янков, разкриха нашите източници. Така групата на бесепарите ще падне до едва 67 души.

Мартин Обрешков


Цветан Топчиев


Николай Пенев

Междувременно Янков вече обяви, че е готов да подеме курс към създаването на нова партия, която да обедини всички недоволни от ръководството на БСП в последните 4 години.

Миналата седмица в Народното събрание се стигна до размяна на остри реплики между ренегатите и социалистите. Реплики като “предатели” и “еничари” вече били ежедневие за откъсналите се от червената група, оплакаха се самите те. Според тях лоялните на Нинова другари били бесни не толкова от вътрешното разцепление, колкото от опасения, че напусналите ще оформят ново БСП. И изтъкват, че вече стоели по-добре медийно и по-често канели тях в различни телевизионни и радио предавания, отколкото доскорошните им колеги от “Позитано” 20.  https://lupa.bg

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  10. РИБОЛОВ
  11. ГЮВЕЧ
  12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  13. България – Китай 中国保加利
  14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
  15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
  16. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  17. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА