• На посоченото от прокуратурата място е централата на мобилния оператор А1

Твърде интересна информация се крие в съобщението на Софийска градска прокуратура относно повдигнатото обвинение на Калоян К. за предумишлено убийство на Кристина Благоева.

В него се казва: “На 06.04.2023 г. в гр. София е открито тялото на К. Б. Обвинението е за това, че на 03.04.2023 г. в гр. София, ул. „Кукуш“ № 1, Калоян К. умишлено умъртвил лице от женски пол…

На този адрес се намира централата на мобилния оператор А1.

Както стана ясно по-рано днес, убитата е работела за мобилен оператор.

Изглежда невероятно бруталното убийство да се е случило на такова място, предвид работата на убитата. Районът със сигурност е добре оборудван с камери и при всичко положения е добре охраняван.

Според информация на БТВ (предполагаемият) убиец Калоян К. се е крил до колата на 32-годишната Кристина, чието тяло беше открито в багажник на кола в София.

Според информация на източници на телевизията, във фаталния следобед обвиняемият за убийството 34-годишен Калоян е писал на Кристина, като ѝ е съобщил, че отива към офиса ѝ, за да я види.

Изплашена, тя бързо си тръгва от работа и се качва в колата си. Оказва се, че наблизо се крие мъжът.

В момента, когато Кристина потегля, бившият ѝ приятел се показва, в движение сяда на шофьорското място и с два куршума я убива.

Камери по маршрута показват, че в колата има двама души, като по това време на пасажерското място вече е убитата Кристина.

След убийството, 34-годишният мъж е изчистил всички следи.

От задържането му до този момент, Калоян К. е подлаган на полиграф няколко пъти, съобщава bTV.

Според първоначалната информация той я убил, натоварил тялото ѝ в багажника на кола, която не е негова и я зарязал пред сервиз в София. Собственикът на сервиза, в който е открита колата, е шокиран от случилото се. Георги Трендафилов твърди, че Калоян се е свързал с него преди няколко дни, за да го помоли да остави автомобила на паркинга. Изобщо не се усъмнил за престъпление.

https://lupa.bg/