Откриха костите на мъж в апартамент, починал преди 1 година

0
1626

Скелет на мъж, починал преди близо една година,е открит в жилищен блок в центъра на Добрич, научи НДТ. Официална информация по случая няма, но информацията бе потвърдена от източници от полицията.

В апартамент в жилищния блок живеели двама братя. И двамата са възрастни, без семейства. Единият е доктор по биохимия, твърдят източни на НДТ.

Скелетът бил открит случайно в сряда от служителка на Социалния патронаж. Когато й потрябвала някаква съдинка за храна, жената отворила една от стаите в жилището и се натъкнала на ужасяваща гледка: подаващи се кости изпод одеяло, а когато тя махнала завивката, се показал скелет – само това било останало от трупа на единия от братята. Другият живеел в друга част от жилището и не комуникирал с брат си.

Съседите от блока признали пред разследващите, че около вратата на жилището на братята им от известно време намирисвало, но отдавали лошата миризма на факта, че възрастните мъже били сами и не почиствали апартамента.

Предстои да се направи аутопсия и по състоянието на костите да се определи времето на смъртта на единия брат. Според криминалисти, към момента е категорично ясно, че няма улики за насилствена смърт.

По информация на съседи, става въпрос за Неделчо /75 г./ , чийто скелет бе намерен, и за по-малкия му брат му Белчо. И двамата преди време са живеели в къща на улица “Шипка”.

НДТ