„ОСЪНОВЕНИТЕ АНГЕЛИ“ – ПЪРВАТА КНИГА, ИЗДАДЕНА ОТ ФОНДАЦИЯ ИСКАМ БЕБЕ, ЩЕ БЪДЕ С БЛАГОТВОРИТЕЛЕН ТИРАЖ И В ПОДКРЕПА НА ДВОЙКИТЕ С РЕПРОДУКТИВНИ ПРОБЛЕМИ У НАС

0
764

Автор на книгата е Радина Велчева – основател на фондация “Искам бебе”, а премиерата на изданието е в родния град на авторката Добрич, утре – 17 септември, от 16.00 часа, в Огледална зала „Нели Божкова“

Първата книга, издадена от ИСКАМ БЕБЕ, е“ОсЪновенитеангели”. Неин автор е РадинаВелчева – основател на фондацията.Книгата е своеборазен сборник савторски есета, посветенинатеми, коятовсеощесатабу в обществотони, а именноосиновяването, донорството на яйцеклетки, проблемното забременяване.Посланици накнигата саДора Прангаджийскапсихотерапевт(самата тя е осиновена), доц. Милена Георгиева от БАН, Милена Златкова – радиоводещ, радио „Витоша“, донор на яйцеклетки и д-р Соня Чукалова.

Премиерата на книгата ще бъде на17 септември, в 16.00 часа в Огледална зала “Нели Божкова” в Добрич с модератор г-жа Атанаска Георгиева – учител по бългaрски език и литература в Добрич. Книгата се разпространява изцяло с благотворителна цел и всички събрани средства от продажбата й, ще бъдат дарени на фондация Искам бебев подкрепа на семейства, които се борят за бебе.

Официален гост на събитието ще бъде д-р Емилия Баева, зам.-кмет на Община Добрич.

  • Ангелска работа е осиновяването!..Какви ли не магични и пълни с любов думи съм чувала от осиновени хора или родители, осиновили деца. ОсЪновен обаче е нова и най-вероятно измислена от ангел, която ще си взема от теб, любима Ради, защото ми припомняш, че съм сънувана много преди да срещна своите ангели.казва Дора Прангаджийска за книгата.