• Връзката между физическите данни и психологическите качества на човек се изучава от психолозите дълго време. Можем да разберем много за един човек от устните му, формата на очите му, дължината на пръстите й, езика на тялото й, начина, по който се храни и т.н.
  • Оказва се, че и формата на краката ви показва каква жена сте, съобщава happy-woman.bg.

Вижте снимката по-долу. Ако формата на бедрата ви съвпада с някой от 4-те типа на снимката, можете да научите доста интересни неща.

Тип А

Тази категория включва жени, чиито крака са оформени по следния начин: бедрата са много близо един до друг, но имат леко отклонение в глезенната става.

Подобна конструкция говори за изисканост и невероятна женственост. Но също така тези прелестни жени са доста пасивни, когато стане дума за флирт и запознанства. Те са склонни да стоят сами в ъгъла и да чакат мъжът да се престраши да ги заговори. Не обичат да се натрапват и затова почти никога не са склонни да поемат инициативата.

Разбира се, това е огромна грешка, защото по този начин изпращат грешния сигнал към мъжката половина от човечеството и той казва: „Не съм заинтересована!“. Скъпи дами тип А, кой мъж ще се престраши при това положение? Бъдете малко по-отворени, де!

Тип Б

Ако краката ви се докосват само в глезена, значи сте жена, която е истинска фурия. Наясно сте със себе си, с живота си и с това, което искате от него.

Оставете мъжете да се грижат за вас. Хубаво е, че винаги внасяте елементи на забавление и изненада във връзката. Едно е сигурно – жената тип Б няма как да остане на КПП – котлон, пералня, печка!

Тип C

Този тип се характеризира с крака, при които бедрата се допират едно до друго, а глезените леко се разминават.

Ако краката ви отговарят на тези форми, значи сте пълни с изненади и знаете как да ги покажете в точния момент.

Нежността и романтиката могат внезапно да отстъпят място на игривостта и оригиналността. С такава жена мъжете никога няма да скучаят. Винаги е различна от другите, умее да флиртува и да забавлява. Смехът й е звънък и завладяващ.

Тип D

Според специалистите, това е една от най-често срещаните форми на краката. При този вариант краката се допират в горната част на бедрата и в глезените.

Такива жени са много умерени в отношенията си, никога не се състезават с любимия си, а предпочитат да го играят един отбор. Те са мили, нежни и отговорни съпруги. В леглото също показват завидни умения и ентусиазъм. Ако имате щастието да бъдете с такава жена, тогава сте истински щастливец – тя ще ви накара да мъркате от удоволствие в кревата!