НОВОГОДИШНА НУМЕРОЛОГИЯ: КОЕ Е ТВОЕТО ЧИСЛО НА КЪСМЕТА ЗА 2024 Г.

0
220

2024 година ще премине под егидата на Зеления Дървен Дракон! Тя започва на 10 февруари и приключва на 28 януари 2025 г. 

Годината на Дракона в китайския календар е свързана с мощ, успех и щастие, но за хората, които се приспособяват, борят и умеят да използват момента.  Драконът също се свързва със силата и преодоляването на препятствията. Подходящо време да поемете нови предизвикателства и да реализирате амбициите си.

Според нуморолозите числото 8 ще изпъква най-много през идващата година. Осмицата сама по себе си е символ на просперитет и късмет. Тя е символ на безкрайността и неспирния енергиен поток, който ни напомня, че всичко в този живот е свързано. Но и всеки един от нас ще има свое лично число на успеха. Ето как да разберете кое е то:

Трябва да съберете заедно всички числа на вашата дата на раждане, но вместо вашата година на раждане, трябва да използвате 2024. Също така трябва да добавите към резултата числото, съответстващо на първата буква на вашето име.

Така, нека вземем датата на раждане на 28 май (28.05). Да кажем, че първата буква от името ви е “Н”. Тази буква съответства на числото 14, тъй като е четиринадесета подред в азбуката. Съберете всичко заедно и получете:

(2+8+0+5)+(1+4)+(2+0+2+4)=28. Събираме цифрите на полученото число, докато получим число от 1 до 9. 2+8=10. Събираме още веднъж, за да получим едноцифрено число – 1+0= 1. Оказва се, че за дадената дата и име числото на късмета ви за 2024 г. е 1. А сега трябва да го дешифрирате!

Едно. Трябва да потърсите спасение от неуспехи и проблеми у дома, в общуването с роднини и със сродната си душа. Най-вероятно някой от хората около вас ще може да ви подкрепи, но не забравяйте, че преди края на 2024 г. ще трябва да върнете услугата, както намерите за добре.

Две. Възможно е най-добрият начин да постигнете целите си да бъде хитростта. Опитайте се да не пресичате пътя на опасни хора, а също и да не създавате нови врагове. Вашите хитри решения трябва да бъдат скрити и изключително внимателни. Най-вероятно през 2024 г. просто няма да има на кого да разчитате, освен на себе си.

Три.  Тази година ще бъде доста опасна, но предсказуема. Трябва да следвате интуицията си, за да направите края на всяка история положителен.

Четири. Не трябва да се фокусирате само върху една област от живота. Търсете възможности, вглъбяването ще доведе само до униние и намаляване на самочувствието.

Пет.  Ще ви се наложи непрекъснато да търсите баланс между работата и свободното време. Прекомерната работа, както и безделието, ще бъдат изключително опасни.  Ако сте принудени да работите, действайте бързо и отговорно. Ако имате почивен ден, потопете се в релакс.

Шест.  Най-вероятно ще трябва често да вземате важни решения, но е по-добре да правите това без рискове. В търсенето на истината интуицията ще ви бъде чудесен помощник. Не се страхувайте да слушате вътрешния си глас.

Седем.  Успехът ще се крие в детайлите. Ще трябва да прекарате много време в търсене на решение на дребни проблеми, но бъдете сигурни, че си заслужава. Ако не загубите мотивация и ентусиазъм, късметът също ще бъде наблизо.

Осем. Посветете се на финансовата сфера и работете за бизнеса си. Така че можете да получите пари, уважение и признание.

Девет.  В никакъв случай не поемайте рискове. Не оставяйте важни неща за по-късно. Решавайте проблемите, когато идват, без да измисляте нови задачи за себе си. Останете верни на принципите си и бъдете добри с тези, които са добри с вас.