19-годишната Никол Димитрова е тазгодишната Мис Пазарджик. Тя спечели конкурса за красота, провел се в събота в нашия град. През 2010 г. Ники бе Мини Мис Пазарджик. А любопитна подробност е, че и тогава, и сега тя е участничката с номер 9.

Както „Знаме”, писа победителката е завършила езиковата гимназия „Бертолт Брехт”. Сега е първокурсничка по специалността „Маркетинг” в Нов български университет в София. Интересите й са в сферата на модата, интериорния дизайн и медиите. Свободното си време прекарва със своите близки и в разходки сред природата. Обича да чете книги и списания. Цени семейството, приятелите и образованието.

– Първоначално, като обявиха моето име, не го осъзнах и бях малко изненадана и объркана от цялата еуфория от вечерта – признава Никол. – Но вече съм горда и много щастлива. И нямам търпение за следващия конкурс вече на национално ниво.Благодаря на моите близки, които ме окуражиха да участвам.

Благодаря на всички, които гласуваха за мен в онлайн гласуването и избраха да бъда Лице на публиката! Благодаря и на журито, което също избра точно мен от всички прекрасни момичета. Надявам се да представя достойно нашия град и на конкурса Мис България.

Борислава Джамова е първа подгласничка на Мис Пазарджик, а Елена Василева, е втора подгласничка.

https://www.zname.info