На 17 септември ще се проведе заключителното обществено обсъждане на Новата транспортна схема ще се проведе

0
1268
Заключително обществено обсъждане на Новата транспортна схема ще се проведе на 17.09.2021 от 17.30 часа в Голямата заседателна зала/етаж2/ и неприсъствено чрез платформа WEBEX за видеоконферентна връзка, отговаряща на изискванията за мрежова информационна сигурност. Чрез посочения линк https://dobrich.webex.com/meet/webex имате възможност да се включите онлайн. Можете да свалите приложението WEBEX и да се включите в платформата чрез него или да влезете директно през браузъра, който ползвате. Необходимо е да въведете име и email.
Въпроси и коментари можете да отправите на място по време на самото обсъждане и онлайн – чрез линкa за участие. Можете да изпращате писмено своите въпроси и коментари на e-mail dobrich@dobrich.bg или заведени в деловодството на Община град Добрич до 17.09.2021 г. – 14 часа.
Окончателният вариант на Новата транспортна схема е публикуван на интернет – страницата на Община град Добрич в изведената актуална тема „Нова транспортна схема“ на следния линк: https://www.dobrich.bg/…/16615-%d0%b2%d1%82%d0%be%d1%80%d0…