Най-странните интимни обичаи на народите по света…

0
290
  • Секс с приятели на младоженеца и други странни обичаи по света, свързани с отнемането на девствеността
Има някои традиции на народите, от които могат да ви побият тръпки.
Някои девойки пазят девствеността си, а други, в противен случай, се пробват да се отърват от нея допустимо най-скоро, с цел да стартират живота на възрастните.
Има и такива, които след известно време  вземат решение на интервенция за възобновяване на девствеността, с цел да се почувстват още веднъж млади. Между другото, за първи път в формалната здравна процедура хименопластиката е осъществена през 1962 година от италианския гинеколог Бернули върху личната му щерка. И единствено след една година 35 хиляди европейски дами си връщат достойнството по този метод.
Така или другояче, има доста предубеждения, обичаи и даже ритуали, свързани с девствеността. За няколко от най-необичайните описа известният странник Михаил Зарубин, който към този момент е съумял да посети всички страни по света. ” Колко доста забавни традиции има по света! Много от тях ние не разбираме, осъждаме и подлагаме на критика. Някои не ни схващат, когато се борим с яйца на Великден или окичваме дървета в новогодишната нощ. Но има традиции, свързани с отнемането на девствеността, които от време на време карат косата ми да настръхне “, споделя Зарубин.
И по този начин, дано разберем през какво би трябвало да преминат девойките по пътя си към новия статут в другите елементи на нашата планета.

Тибет
Тук се счита за срамно да си непорочен. Ако това се узнае в селото, родителите изгонват щерка си от къщата. По тази причина самите майки подреждат на девойките да спят с най-малко 20 мъже, с цел да ” потвърдят “, че са пораснали. Понякога в селата не се намират нужния брой сътрудници и тогава девойките хващат съседите. А откакто се омъжат, те постоянно не се лимитират с един брачен партньор – фамилиите практикуват полигамия.

Гуам
На този остров в Тихия океан на целомъдрените девойки е неразрешено да се омъжват. Обичаят се е запазил отвън столицата и до през днешния ден. Само специфичен човек (дефлоратор) може да отнеме девствеността на момиче и то на забележителна цена.

Папуа Нова Гвинея
В източната част на страната невинността също се лишава от подготвено лице. Тук духовник извършва тази роля, като държи дървен нож.

Съединени американски щати
В щата Уисконсин първото деяние е напълно всекидневно. С едно изключение: законът не разрешава на човек да стреля с револвер по това време, а във Вирджиния любовната нощ не би трябвало да се прави при запалени светлини.

Конго
Преди сватбената гала вождът е задължен персонално да отнеме девствеността на булката. Ако не успее, той бива свален и се избира нов, който да извърши задачата.

Сомалия
В редица африкански страни след навършване на пълноправие на девойките безусловно зашиват гениталиите им и ги раздират назад едвам преди брака.

Френска Полинезия
Преди първата брачна нощ момичето има интимни връзки с всички другари и родственици на брачна половинка си. Едва по-късно самият ухажор може да я допира.

Острови Кук
Родителите утвърждават, когато момичето има доста ранни сътрудници, тъй като в случай че няма никой до 18-годишна възраст, тя би трябвало да натрупа опит с 30 мъже поред.    https://novini247.com/