Тези красавици навиват съпрузите си!

Европейското първенство по футбол през 2024 г. се провежда от 14 юни до 14 юли и включва следните национални отбори:

  • Група А: Германия, Швейцария, Унгария, Шотландия;
  • Група B: Испания, Италия, Албания, Хърватия;
  • Група C: Англия, Сърбия, Дания, Словения;
  • Група D: Холандия, Австрия, Франция, Полша;
  • Група E: Белгия, Словакия, Румъния, Украйна;
  • Група F: Турция, Грузия, Португалия, Чехия

Руският национален отбор не участва на Евро 2024, тъй като беше дисквалифициран по политически причини. Само пет дни по-късно на Евро 2024 вече избухна скандал с контузията на новата футболна легенда Килиан Мбапе ( Килиан Мбапе беше контузен на Евро 2024: кога ще се върне в игра? ).

Днес обаче няма да говорим за това или дори за резултатите от минали мачове, а за красивите съпруги на футболисти, участващи в Европейското първенство!

Джорджина Родригес – съпруга на Кристиано Роналдо

Самые горячие жены футболистов Евро-2024
източник:
Getty Images

Джорджина Родригес е омъжена за нападателя на португалския национален отбор от 2018 г., като двойката има пет деца. Модел от испански произход и най-богатият футболист в света споредФорбссе запознават случайно в бутик на Gucci в Мадрид през 2016 г., където Джорджина работи като консултант.

+7

Анна Левандовски – съпруга на Робърт Левандовски

Самые горячие жены футболистов Евро-2024
източник:
Getty Images

Голмайсторът на Полша Робърт и професионалната каратека Анна се запознават през 2007 г., когато и двамата са поканени на семинар във Варшавското училище за образование и спорт. Двамата се ожениха през 2013 г. и оттогава са пример за здрав съюз, в който преобладават взаимното уважение и любов. Както знаете, Робърт Левандовскище липсвапървия мач на Евро 2024 в националния отбор на Полша, тъй като той получи разкъсване на бицепс феморис мускул.

+2

Сара Гюндоган – съпруга на Илкай Гюндоган

Самые горячие жены футболистов Евро-2024
източник:
PA Images

Сара Арфауи и германският полузащитник Илкай Гюндоган се ожениха през 2022 г., а през 2023 г. Сара роди син Кайс от Илкай. През юни 2023 г. имаше слухове, че Сара е причината за преминаването на Илкай от Ман Сити в Барселона, тъй като тя иска да се премести.


Алис Кампело – съпругата на Алваро Мората

Самые горячие жены футболистов Евро-2024

Сватбата на Алваро Мората и Алис Кампело във Венеция, 17 юни 2017 г.

източник:
Legion Media

Алис Кампело и Алваро Мората се ожениха през 2017 г. във Венеция. Тази година Мората се появи като нападател за националния отбор на Испания на Евро 2024. Аличе е известен модел в Instagram (забранен в Русия от екстремистка организация) с три милиона абонати и майка на четири деца от Алваро.

+1

Хелена Матич – съпруга на Доминик Ливакович

Самые горячие жены футболистов Евро-2024

Вратарят на Динамо Загреб Доминик Ливакович и Хелена Матич по време на сватбена церемония в катедралата Св. Анастасия в Задар, Хърватия, 18 юни 2022 г.

източник:
Pixsell

Двойката се ожени през 2022 г. На Европейското първенство през 2024 г. вратарят Ливакович играе за националния отбор на Хърватия. Хелена и Доминик излизаха пет години, преди да се оженят, така че можете да вземете съвет от Ливакович как да разтегнете връзката си, без да се разделите с приятелката си!