Известният модел и инфлуенсър в социалните медии е родена на 17 септември 1989 г. Тя е родена и израснала в Сидни, Нов Южен Уелс, Австралия.

Аби винаги е искала да стане моден модел и започна да преследва мечтата си малко след като завършва колежа. Тя започва като модел на свободна практика, като от време на време публикува видеоклипове и снимки за моделиране в платформите на социалните медии.

С какво е известна Аби Даус?

Нейните страници в социалните медии бързо спечелиха огромно количество последователи , подтикнати от снимките на Аби по бикини. Тези снимки скоро се превърнаха в нейния инструмент за напредък, като бързо й спечелиха признание от водещите модни марки.

Перспективният модел скоро започна да намира работа от линии за бърза мода.

Големият й пробив идва, когато получава ролята на посланик на марката във Fashion Nova, една от най-популярните американски марки за бърза мода. Оттогава тя работи с много други марки, включително Parisian Company, Lounge Apparel и Oh Polly.

Днес Аби работи като моден и фитнес модел в The Apex Agency. По време на кариерата си на модел тя е била лице на многобройни облекла, марки грим, продукти за грижа за кожата и спортни продукти.

Освен това Аби се появява на кориците на множество модни списания, показващи бельо, бански костюми и продукти за грим.

Фитнес и диета

Аби е строг вегетарианец и смята диетичните си начини на живот за част от причините да поддържа оформената си фигура. Обича зеленчуково болонезе, супа от леща, нахут, боб и орехови сладкиши. Освен това тя избягва богати на въглехидрати храни, които биха могли да застрашат нейните фитнес цели.

Каква е нетната стойност на Abby Dowse?

Според Starktimes нетното състояние на фитнес модела през 2022 г. се оценява на 1,89 милиона долара. Нейните източници на доходи включват такси за одобрение на марката, търговски такси, фитнес обучение, реклами и различни бизнес начинания. Това обаче не е официална цифра на нетната стойност.

Измерванията на Аби Даус

Моделът е висок 5 фута 8 инча (173 сантиметра). Теглото на Аби Даус е 131 паунда (59 килограма). Има руса коса и сини очи. Тялото й е с размери съответно 34-26-36 инча в бюста, талията и бедрата.

Пластичната хирургия на Аби Даус 

Въпросът за операцията на Аби Даус е доста често срещан сред нейните фенове. Носеха се слухове, че моделката се е подлагала на множество процедури, за да подобри външния си вид. Говори се, че моделката се е подложила на процедура за поставяне на силикон, за да увеличи бюста си.

Повечето слухове около други процедури никога не са били доказани.

Присъствие в социалните медии

Съвременните социални медийни платформи изиграха значителна роля за финансовия и кариерния успех на Аби. Моделът е доста активен в Instagram и Twitter и леко активен във Facebook.

Тя непрекъснато ангажира последователите си чрез публикации, засягащи ежедневието й, кариерата на модел, модните продукти и фитнес режимите. Нейният акаунт в Instagram има над 3 милиона последователи към 2022 г.

Забавни факти

Ето някои интересни факти за Аби. Приятелите й я описват като спокойна и изключително елегантна. Тя обожава домашни любимци и в момента притежава котка. Тя насърчава вегетарианския начин на живот и се опитва да накара феновете си да го възприемат. Тя си даде прякора „плажно бебе“ след огромната си любов към плажа. Обича да пътува и да участва във фотосесии. Аби Даус е невероятно популярна личност в социалните медии. Нейният успех в моделирането се дължи значително на нейното невероятно присъствие и последователи в социалните медии. Тя също така си е направила доста добро име в други области освен моделирането.

www.legit.ng