Много изненади подготвя Албена по случай 50-годишния си юбилей Сред тях е спектакълът на Софийската опера Mamma Mia

0
2095

Ваканционно селище Албена навършва 50 години на 24 август. По този повод от комплекса подготвят много изненади за гостите – спектакълът на Софийската опера „Mamma Mia” е сред тях.
Празничната програма започва с тържествено откриване на най-новата конферентна зала в Албена – „Перуника Хол“. На церемонията са поканени редица министри, директори на агенции и представители на туристически компании от България и Европа. Новооткриващата се зала ще е с капацитет 1000 места и оборудвана с всичко необходимо за протичането на различни конференции, презентации, сватби и други форуми. Тя е проектирана от арх. Владимир Попов, а интериорният дизайн е дело на френската дизайнерка Кристин Борела, която проектира интериора и на 5-звездното бижу “Маритим Хотел Парадайс Блу Албена”.

След откриването на залата всички гости на комплекса ще имат възможността да се насладят на спектакъла „Mamma Mia“ на Софийската опера. От 20:00 часа на откритата сцена до хотел „Добруджа“ започва официалната част на вечерната програма, която обещава да остави незабравим празничен спомен у всички, решили да й се насладят в празничната вечер.

“Mamma Mia” е мюзикъл, в чиито герои, история и музика са влюбени над 60 милиона души по цял свят. В него са включени някои от хитовете на АВВА, които разказват оживената и шумна история за издирването на една млада жена на родния ѝ баща. Този слънчев и забавен разказ се развива на един райски гръцки остров. В навечерието на нейната сватба, силното желание на една дъщеря да открие самоличността на баща си, връща трима мъже от миналото на майка ѝ обратно на острова, който са посетили за последно преди 20 години.

Като на всеки рожден ден, Албена е подготвила за гостите си огромни сладки изкушения – торти, които ще бъдат разрязани по време на спектакъла. В края на вечерта небето над комплекса ще озарят безброй празнични фойерверки.

На следващата вечер празничната програма продължава с един от любимите фестивали на всички гости на Албена – Афтър Парти на Аниматорските екипи. В него взимат участие всички аниматори, които ежедневно се грижат за доброто настроение на гостите. Скечове, музика, танци и специални ефекти са само част от изненадите, които неуморните аниматори подготвят за празничната вечер.

Виктория СИМЕОНОВА

Снимка: Светослав ПЕТКОВ