Мирела от „Игри на волята“ с гореща фотосесия

0
1439

Макар Мирела да напусна „Игри на волята“ миналата седмица, неочакваното ѝ отпадане продължава да предизвиква конфликти и разделение сред участниците.

След елиминационната капитанска битка, в социалните мрежи заваляха коментари чия е била вината за отпадането ѝ – на Джаферович, защото за втори път не успя да се бие като капитан, или на Лефтеров, че не я защити, излизайки вместо нея на арената.

Кой е крив и кой – прав, не става ясно, но е факт, че Лефтеров веднага я последва и беше следващият отпаднал участник, а вчера Джаферович най-накрая успя да излезе на арената за капитанска битка и дори победи Генчо, обирайки му всички грошове.

От края на предаването чаровната танцьорка не спира да провокира в Instagram със сексапилни снимки и видеа и очевидно се е отдала на моделство и танцова кариера. Мирела редовно пуска и клипчета как танцуват за забавление с друг отпаднал участник – Илиян, който притежава не по-малко пластичност.

Последната ѝ провокация е гореща фотосесия, в която 21-годишната варналийка е облечена с черно сако на голо и е заобиколена от пламъци.

„Любими кадри“ гласи надписът, а последователите ѝ не пропуснаха да я похвалят в коментарите: „Изглеждаш предизвикателно секси“, „Прекрасна! Уникална фотосесия“, „Красавица“, „УАУ!“.

https://www.edna.bg