Кметът на Ню Йорк Ерик Адамс на фона на видеопрожекция, показваща масов бой между мигранти и полицаи на площад “Таймс Скуеър”

  • US демократите превърнали града в обетована земя за организираните банди
  • Държавата им плаща по $500 за хотел 

Демократическата партия в САЩ превръща Ню Йорк в обетовена земя за нелегалните мигранти, които тероризират гражданите и се занимават с грабежи и взломни кражби.

Това пише “Ню Йорк пост”, като добавя, че поради многото случаи на насилие, местните власти са решили да въведат вечерен час в част от приютите за бежанци.

Общо в града има над 200 съоръжения, предвидени за настаняване на новопристигналите 66 000 мигранти. Властите сега налагат вечерен час от 23:00 до 6:00 часа в 20 приюта – мярката идва след като вълна от насилие и престъпления, свързани с мигранти, предизвика втвърдяване на реториката от страна на полицейските служители.

Непълнолетен бежанец от Венецуела беше арестуван в петък – открил огън на “Таймс скуеър”, докато бягал от полицията, след като ограбил магазин. Видеозапис, показващ как група мигранти се бият с полицаи, също стана популярен и доведе до няколко ареста.

1300 бежанци, много от които осъдени за различни престъпления в САЩ, сега са настанени прочутия хотел “Row NYC”, на площад Таймс Скуеър в Манхатън – район, който сега гъмжи от наркотици и насилие. Всяка нощувка там струва на данъкоплатците 500 долара на нощ.

Освен сметката за хотелското настаняване и три хранения на ден, държавата плаща и цял куп други привилегии, дори безплатни автобусни билети, пише “Ню Йорк пост”. Вестникът допълва, че бандите се възползват от миграционните политики на президента Байдън.  https://trud.bg/