МАЛКА ДОБРИЧКА ПЕВИЦА УЧАСТВА В ПРЕДСТАВЯНЕТО НА КНИЖКА С АВТОРСКИ ДЕТСКИ ПЕСНИ

0
143

През изминалата седмица бе представянето на книжка с авторски детски песни и диск с изпълнението им под надслов “Песнички за козички, ръчички и мънички душички” към Фонд “Култура” на Община Варна, където Ванеса Кънчева от Студио за певци “Shining voices” – Добрич, с вокален педагог Жана Стефанова, взе участие с изпълнение на две авторски детски песни. Творбите са с познавателно-забавен характер, а съдържанието запознава най-малките с необятния свят на природата и отношенията между живите същества в нея.

Проектът е създаден с много любов за малките деца от екипа от НЧ “Искра – 1924” гр. Варна, включващ книжка с прекрасни илюстрации, текстове на песничките и диск, съдържащ 15 песнички, изпълнени от талантливи малки изпълнители.

Ванеса Кънчева изпълнява песните: “Пчеличка” – музика: София Хитова, текст: Искра Иванова, и “Жълто пате” – музика и текст: София Хитова.

Книжката е в лимитиран тираж, но всеки, който иска да чуе песничките, може да направи това на посочения линк: https://youtube.com/@-1924-pw7wb?si=FFXpduFwLXcANbfb