ЛЮБОВНИЦИ СЕ САМОУБИХА В ПЛОВДИВ, ЗАДУШИХА СЕ В КОЛА В ГАРАЖ

0
1222

34-годишната жена и 40-годишният мъж, които бяха открити вчера мъртви в автомобил, паркиран в пловдивски гараж, са имали семейства и извънбрачна връзка.   Една от основните от версиите е, че са били в колата, която е била със запален двигател, за да правят секс и са се задушили от газовете. Вероятно защото в събота вечер беше студено, са запалили автомобила и е станал нещастен случай, коментираха източници на разследването.

Другата версия е самоубийство, в случай, че законните им половинки са разбрали за извънбрачната им връзка. Разледва се за инцидент ли става въпрос или за избор двамата да сложат край на живота си. Водеща за сега е първата версия. Ето какво съобщават официално от МВР: Към 11 ч. – сигнал за намерени починали 34-годишна жена и 40-годишен мъж в лек автомобил в гараж на адрес в кв. “Хр. Смирненски” в Пловдив. От първоначалния оглед няма данни за насилие.

***********

Рапърът Кобака беше намерен в автомобил в гараж с работещ двигател. Заедно с него бе открита и любовницата му – 34-годишна, омъжена жена от Пловдив, майка на две деца. Според официалните изявления на полицията до този момент, вероятно се касае за нещастен случай. Именно в обстоятелствата около смъртта на Кобака феновете му виждат съмнителни елементи. Те споделят подозрентията си и на стената на Мишо Шамара във Фейсбук. Според феновете може и да се касае за убийство от ревност, нагласено така, че да изглежда като нещастен случай.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/layfstayl/shoubiznes/rap-gildiyata-potna-v-skrb-sled-smrtta-na-kobaka-fenovete-mu-podozirat-ubiystvo_news663186.html