Лоши новини от болницата след катастрофата в Ловешко

0
1209

Двама души остават в ловешката болница след катастрофата между микробус и лека кола, която стана вчера, информира bTV. Бусът, който превозвал група младежи, се удари в автомобил заради отнето предимство между ловешките села Българане и Малиново. Инцидентът стана в ранния следобед. Фолклорната формация се е връщала от участие в Априлци. Вследствие на удара микробусът се преобърна в канавката. В него са пътували 12 души. Те са откарани за преглед в болницата в Ловеч. Част от тях са пожелали да си тръгнат за домашно лечение. Състоянието на двамата, които са останали за лечение, е стабилно. Късно вечерта жена е транспортирана в неврохирургията в университетската болница в Плевен със загуба на съзнание и с фрактура. Има увреждане на лицевите кости.

***

12 души, сред които 8 деца, са пострадали при катастрофата между пътнически микробус и лек автомобил на пътя между селата Българене и Малиново, Ловешка област. Това съобщиха от Спешното отделение на болницата в Ловеч, цитирани от БТА. В микробуса са пътували осем деца от Червен бряг и техен ръководител. Според информация от полицията водачът на микробуса не е спазил предимство при излизане на главния път София – Варна и се ударил в лек автомобил. Всички 12 пострадали от катастрофата са откарани в ловешката болница с различни наранявания, без опасност за живота. След направените им прегледи двама от пострадалите възрастни остават за лечение там, а други трима, сред които и едно дете, са предпочели лечение в друго болнично заведение. По случая е образувано досъдебно производство.

***

Има пострадали пътници при катастрофата с бус, превозвал деца, станала на пътя между селата Българене и Малиново. Това съобщиха от ОДМВР – Ловеч. Пострадалите са закарани в Ловешката болница за прегледи.  Катастрофа с пътнически микробус е станала на пътя София – Варна, при разклона за ловешкото село Дъбрава. При инцидента, станал малко след 14.00 часа, няма загинали. По първоначална информация водачът на бус „Форд Транзит“, превозващ група от 8 деца и техния придружител /всички от Червен бряг/. На място на инцидента има екипи на полицията, пожарната, както и на Центъра за спешна медицинска помощ. Леко пострадали, с охлузни рани, са десет човека – осем от тях са пътували в микробуса, другите двама са били в лекия автомобил. Сред пострадалите в микробуса са четири деца на 16 и 17 години. Пътят не е затворен, движението се регулира от пътни полицаи.

https://blitz.bg

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国保加利
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА