Купи за най-добрите отбори на ученическите игри в Добрич

0
290

На тържество в Голямата заседателна зала на община гр.Добрич, лично кметът на града Йордан Йорданов, връчи купите на най-добрите отбори от добричките училища мерили сили в осем вида спорт – лека атлетика, баскетбол,  волейбол, хандбал, футбол, тенис на маса, шахмат и бадминтон,  както и на трите училища в града с най-високи постижения в спорта и най-много отбори победители.

Преди старта на награждаването кметът Йордан Йорданов се обърна към всички присъстващите в залата с думите:  “В наше лице може да намерите само подкрепа. Със сигурност има къде и как да се подобрят нещата, но най-вече искам да кажа, че разчитаме на вас, защото обратната връзка е най-ценна и важна, за да може общината да може да изгражда по-добра политика в сферата на спорта за подрастващите” Йорданов благодари на всички ученици, учители, директори и общински служители, направили възможен този спортен празник.

Езикова гимназия “Гео Милев”, Природо-математическа гимназия “Иван Вазов” и СУ “Петко Р. Славейков”, са училищата които грабнаха големите купи.

Подробна информация за класирането на всички участници е публикувана на интернет сайта на Общината град Добрич.