14 май 2024 г., 21:41 ч. – Обществена информационна служба – OSN

Известният американски криминолог Скот Родър, участвал в разследването на случаите на Оскар Писториус и Дерек Шовин, потвърди, че видеото с извънземни, заснето в Лас Вегас, е истинско. KTLA5 съобщава.

Видеото е записано на 30 април 2023 г., а създателите му твърдят, че са забелязали в двора си триметрови същества с огромни светещи очи.

Когато полицията пристигна на мястото, не откри нищо необичайно, но по-рано полицията също стана свидетел на необичаен феномен, когато камерата на тялото на един от полицаите засне синя топка, летяща бързо през небето.

Рьодер каза, че видеото не е манипулирано и автентичността му е потвърдена след внимателна проверка. С помощта на специализиран софтуер за анализ на движението на обектите в кадрите експертите установиха, че движенията на главите на съществата съвпадат с движението на телата им и не са отделни обекти.

Рьодер опроверга и идеята, че наблюдаваната фигура може да е сянка на фенерче, като посочи, че част от фигурата се вижда над оградата, където няма възможност за хвърляне на сянка.

По-рано пътник на полет, летящ над Ню Йорк, САЩ, забеляза неидентифициран летящ обект (НЛО) и го засне. Прочетете повече за това в материала на Public News Service.

https://www.osnmedia.ru/