Наталия Вовк – предполагаемата убийца на Дария Дугина 

Кой прилича повече на терорист: брадат бандит с ориенталски вид, мърморещ молитви на арабски или славянка с дете? Преди седмица отговорът беше очевиден. А сега, след убийството на Дария Дугина?

Лекари в украинската версия

През 90-те години на миналия век, които бяха “поразителни” не само в Русия, името на “убийцата” Людмила Тишковец гръмна в Украйна . Тя хладнокръвно разстреля многобройните си жертви от малокалибрен спортен пистолет Марголин със заглушител. В крайна сметка слаб патрон я разочарова – бизнесменът, който стана последната поръчка на Людмила, имаше куршум с калибър 5,6 мм в мобилния си телефон и той успя да обезвреди убиеца. Сега тя излежава доживотна присъда в женска колония някъде близо до Харков.

На 20 юли 2016 г. колата на ръководителя на онлайн изданието “Украинская правда” Алена Притула избухна в центъра на Киев , при което загина известният руски, беларуски и украински журналист Павел Шеремет . Доста бързо разследването успява да влезе в следите на убийците. По-специално това беше подпомогнато от видеозапис от местопрестъплението. На него ясно се виждаше, че мъжът пръв се приближи до колата. Оказа се, че това е музикантът Андрей Антоненко , по-късно обвинен в организирането на терористична атака. Той подготвил място под дъното на колата за закрепване на взривно устройство. Изпълнителят беше жена –  

Юлия Кузменко, педиатър, кандидат на медицинските науки и доброволец, участвал във военните действия в Донбас от страна на Въоръжените сили на Украйна. Взривното устройство е идентифицирано като насочена противопехотна мина МОН-50. Готини педиатри в Украйна, няма какво да се каже! Друга заподозряна е военният медик Яна Дугар .

Капан за мед

СБУ също изпрати жена да убие командира на сомалийския доброволчески батальон Гиви (Михаил Толстих) . Дълго време се смяташе, че той е починал в офиса си на 8 февруари 2017 г. от изстрел от реактивна огнехвъргачка Bumblebee, попаднал в прозореца. Но през 2020 г. един от служителите на СБУ избълбука, че това е класически „капан за мед“. Така в специалните служби те наричат ​​жени агенти, които съблазняват прекалено любящи мъже. Гиви беше точно такъв – виновна е горещата кръв на грузинския дядо. Позивната, между другото, идва от същия дядо.

Службата за сигурност на Украйна успя да въведе определена блондинка в обкръжението на Гиви, която извърши минирането на офиса. Според слуховете след атентата, русокосата убийца бързо напуснала Донецк, следите й се изгубили някъде в Турция. Специалните служби на ДНР нямаха време да я заловят.

Сатанисти от СБП

„От една страна, използването на жени като убийци наистина е почерк на украинските специални служби, СБУ и ГУР“ , коментира за aif.ru политологът, ръководител на Центъра за политическа информация Олексий Мухин .. От друга страна, страхувам се, че нещата са много по-лоши. Преди известно време в Украйна огромен брой гледания и харесвания предизвикаха клип на местна актриса от втори план. В него тя, под формата или на вещица, или на езическа богиня, отряза със сърп главата на „руски войник“. Дехуманизацията и сатанизмът са изключително характерни не само за забранените в Русия националистически батальони и националистически организации на Украйна. Става дума за опити, идващи от Запада, за промяна на генетичния код на нацията, включително генетичния код на украинската. Италианската мафия има такъв специфичен термин – “торпедо”. Това е доста второстепенен член на “семейството”, който умишлено отива да убие някой важен човек, знаейки със сигурност, че самият той ще умре в процеса. Сега Западът използва Украйна срещу Русия като такова „торпедо“. Те се опитват да стигнат докъдето могат – мирни градове в южната част на Русия, политически фигури (вчера украинска ракета удари административната сграда в Донецк, която току-що беше напуснал председателят на Държавната дума), или Дария Дугина, която беше убита в събота … Всъщност, след края на специалната операция, би било хубаво да се справим с това явление. С участието на специалисти по психология, както съдебна, така и етническа.

Всъщност очевидно ситуацията в Украйна се променя бързо. Преди по-малко от месец AiF интервюира подполковник от ФСБ, ветеран от групата Алфа Алексей Филатов . Тогава на въпрос дали да очакваме терористични атаки на руска територия, организирани от специалните служби на Украйна, той уверено отговори: не, това (особено терористични атаки в метрото и други многолюдни места) е изключително малко вероятно, тъй като това определено ще постави край на западната помощ за режима в Киев. Мина обаче доста време, терористичният акт се случи и никой на Запад не бърза да осъди ръководството на Украйна, пише aif.ru