Канадският премиер Джъстин Трюдо отказва да отговори на въпроса за развода

0
362

 

  • Канадският премиер Трюдо пренебрегна въпроса за чувствата след развода
  • Съвсем наскоро премиерът Джъстин Трюдо се раздели със съпругата си след 18 години брак

Канадският премиер Джъстин Трюдо пренебрегна въпроса за развода със съпругата си, който се случи в началото на август.

По време на пресконференция в разговор с репортери Трюдо изрази благодарност на всички граждани на Канада, които го подкрепиха след публичното обявяване на раздялата със съпругата му.

„ Прекарах десет дни със семейството си в Тофино. И аз наистина, наистина искам да благодаря на канадците, че уважават нашата поверителност “, каза премиерът.

Запитан обаче как се чувства след развода, Трюдо избегна конкретен отговор.

„ Тук съм и се радвам да говоря за родителството и всичко, което правим заедно, за да изградим по-добро бъдеще не само за моите деца, но и за всички в страната ни“, каза политикът.

Според вътрешен човек бившата съпруга на премиера Софи Грегоар повече няма да участва в никакви събития като държавен служител.

Какво би могло да бъде последната капка във връзката им?

Разводът на канадския премиер днес е навсякъде в западните таблоиди, които пренебрегнаха молбата на първата двойка да оставят личния си живот на мира. Те пишат, че съпругата на Джъстин Трюдо не може да издържи на поредица от постоянни скандали.

Съпругът й или е освиркван точно по време на речта, или собствените й съграждани са наричани престъпници и се събират на антиправителствени митинги. Е, последната капка може да бъде постоянното предателство: Трюдо се пише за изневяра вече десет години.

Междувременно самите канадци се надяват, че след раздялата техният премиер ще има време да изгради силни политически отношения.