Britain's Prince William, The Prince of Wales, speaks as he visits the British Red Cross at its headquarters in London, Tuesday, Feb. 20, 2024. The Prince of Wales undertakes engagements which recognise the human suffering caused by the ongoing war in the Middle East and the subsequent conflict in Gaza, as well as the rise of antisemitism around the world. The Red Cross are providing humanitarian aid in the region via the Red Cross Red Crescent Movement, including Magen David Adom in Israel and the Palestine Red Crescent Society., Credit:Kin Cheung / Avalon

Принц Уилям

 

  • Жителите на Великобритания бият тревога: според тях в кралското семейство се е случило нещо изключително сериозно.

Изглежда членовете на британското кралско семейство напоследък са изправени пред постоянни проблеми: операциите на Кейт Мидълтън и крал Чарлз, новини за рак на краля. Дори британците, които отричат ​​необходимостта от монархия, са силно разтревожени. Според тях здравето на принцеса Кейт е застрашено.

Камила се разплака, Уилям спешно отмени всичко: Британците са ужасени от новините от двореца

Крал Чарлз

Това се доказва от много фактори, например появяваща се информация, че Кейт не може да ходи, продължителното отсъствие на принцесата от обществеността, дълъг период на възстановяване след операция и неразкрита диагноза.
Камила се разплака, Уилям спешно отмени всичко: Британците са ужасени от новините от двореца

Кейт Мидълтън и принц Уилям

Наскоро в интернет се появиха новини, че по време на операцията лекарите са се сблъскали с непредвидени усложнения, така че се е наложило Кейт да бъде поставена в изкуствена кома. Според източника това решение е взето, за да се спаси животът на принцесата.

Стана известно, че принц Уилям отмени важно събитие почти в последния момент поради лични обстоятелства. Сутринта на 27 февруари престолонаследникът трябваше да говори на панихидата на своя кръстник гръцкия крал Константин. Малко преди началото на събитието Уилям се обади на членове на гръцкото кралско семейство и каза, че няма да може да присъства поради сериозни лични причини.

Камила се разплака, Уилям спешно отмени всичко: Британците са ужасени от новините от двореца

Кралица Камила

Тревожните мисли на британците за състоянието на здравето на Кейт Мидълтън бяха потвърдени от снимки на кралица Камила от същата служба в параклиса “Свети Георги”: кралицата пристигна на събитието само няколко минути преди началото и беше забележимо разстроена. Тя седеше разплакана през цялата церемония и се опита да скрие състоянието си от фотографите.