Модата е непрекъснато променяща се индустрия, в която тенденциите идват и си отиват. Това, което е стилно през един сезон, може да не е през следващия, което принуждава дизайнерите по целия свят непрекъснато да се развиват и адаптират в своята практика.

Въпреки това, докато повечето мода е преходна, има някои дрехи и аксесоари, които са вечни, култови класики, които се носят от векове и които никога не излизат от мода. От тренчкота и раираната тениска, през обикновения черен пуловер и добре вталените дънки – всичко това са примери за класически облекла, които, когато са проектирани и кроени добре, изглеждат страхотно на всеки и отказват да излязат от мода.

Същото може да се каже и за някои видове бижута – и това включва перлени обеци.

Защо да носите перлени обеци?

Сдържани и привлекателно красиви, перлените обеци са вечен, елегантен аксесоар, който се носи от векове, действайки като просто, но стилно допълнение към всяко облекло.

За да отпразнуваме гъвкавостта на перлите, ние проучваме някои от най-добрите тоалети за носене с перлени обеци и обсъждаме как те са перфектният завършек на почти всяка визия.

Продължете да четете, за да разберете какво изглежда добре с перлените обеци, докато разглеждаме някои стилни съвети и говорим за това как те са аксесоар, който подхожда на всички различни поводи.

розови перлени обеци

Вечен и елегантен аксесоар

През цялата история перлите са били популярен избор за украса и са били представяни като подаръци на китайски кралски особи още през 2300 г. пр.н.е. Тяхното разпространение може да се види и в древен Рим, където перлените бижута са били възприемани като върховен символ на статус, който показва богатство, сила и власт.

Истинските перли поддържат популярността си в продължение на много векове и едва след изобретяването на изработените перли през деветнадесети век те стават достъпни за по-широка демография от хора, които сега могат да си го позволят. Популярността на този преливащ предмет е очевидна в историята на модата, където са били носени от хора в продължение на много векове.

Опростеният дизайн и непретенциозният завършек на перлата означават, че тя е универсално търсена. Те вървят с повечето тоалети и подхождат на всички тонове на кожата, което ги прави основна част от всяка колекция бижута. През цялата история и до наши дни те се смятат за елегантни и стилни и са украсявали вратовете, китките и пръстите на всеки – от богатите и известни на червените килими до обикновените мъже и жени.

Ние в Majorica сме запалени по всичко свързано с перлите – и сме тук, за да споделим няколко съвета как най-добре да ги оборудвате с аксесоари.

Носенето на перлени обеци – официални тоалети

Перлените обециса идеален аксесоар за официално или вечерно облекло.

Това е така, защото перлените шипове са много прости. За разлика от изящните артикули, те не изискват внимание и могат да се носят по начин, който не нарушава вашите внимателно подбрани дрехи. Независимо дали носите малка черна рокля, една от най-добрите си вечерни рокли или структуриран бизнес костюм – перлените бижута и официалното облекло са перфектната двойка, тъй като те са фина, но стилна нотка, която допълва всички видове елегантни тоалети, без да ги надделява.

Те са страхотни за официални поводи, тъй като изглеждат елегантни, спретнати и елегантни – но те също могат да добавят нотка винтидж блясък, когато се носят с дълги рокли.

От поли тип молив и бизнес облекло до коктейлна рокля или дълга рокля – перленият аксесоар е последното допълнение към всички официални облекла и ви отвежда от работа до игра без усилие. Просто сложете чифт обеци с любимата си рокля, най-доброто колие или други аксесоари и се насладете как подобряват завършения вид.

За черни рокли препоръчваме малки бели перлени обеци заради тяхната красива простота, като нашите обеци Лира 12 мм . По-дългите, по-елегантни рокли могат да се справят с нещо по-очевидно, така че бихме предложили перлени обеци, като нашите стерлингови обеци Giselle . Те изглеждат страхотно с рокли с презрамки или рамена, тъй като привличат вниманието към областта на врата и ключицата, както и към самото облекло.

перлени обеци лира

Как да носим перлени обеци – ежедневни тоалети

Докато перлените обеци или перлена огърлица са идеалното съчетание за официално облекло – те също работят чудесно за по-небрежен външен вид. Те подобряват спокойните тоалети и могат да добавят нещо специално към визии, които изглеждат невпечатляващи или незавършени.

Например, изисканата визия на перлена гривна или перлени обеци върви изненадващо добре със спокойни, готино изглеждащи дрехи като лятна рокля и кожено яке или черна водолазка, съчетана с тесни дънки. Те създават възхитителен и неочакван сблъсък, който контрастира добре и са идеалният аксесоар за всеки, който не се придържа към правилата или който има свой уникален личен стил.

Те също изглеждат добре, когато се носят със сребърна или златна верижка, и добавят вечен чар към по-модерен или съвременен външен вид. Подобен е случаят със старите тениски и джъмпери, които получават нов живот, когато се носят с нещо като многонишкова перлена гривна. Това може да се постигне чрез наслагване на унисекс еластични гривни, като нашата регулируема гривна serena , която се предлага в различни цветове.

От бохо визия до по-класическа визия – чифт перлени обеци изглеждат страхотно независимо от всичко, тъй като изглеждат едновременно готини, но и елегантни. Какъвто и да е вашият стил или личен моден усет, перлените обеци и перлените огърлици са перфектната основна вещ, която трябва да имате под ръка.

перлена гривна serena

Как да носим перли – Избор на правилните перлени обеци

Въпреки че установихме, че перлените обеци са вечен аксесоар, който върви с почти всичко – важно е да се уверите, че получавате правилния тип бижу, което най-добре подхожда на вашите черти на лицето и тена на кожата.

Например, смята се, че хората със студени нюанси подхождат на сребърни бижута, докато тези с топли тонове трябва да изберат аксесоари със златист нюанс. Въпреки че вярваме, че в модата няма правила, смятаме, че някои видове перлени обеци подхождат на някои хора повече от други – така че е важно да намерите чифт, който допълва вашата уникална красота.

Полезно е да обмислите какво искате да постигнете с вашето облекло и външен вид. Например, носенето на перлени обеци е по-детайлно и по този начин ще привлече вниманието към лицето ви и околните области, докато по-обикновените, по-малки обеци – макар и красиви – са по-малко забележими.

Намирането на вашите перфектни перлени обеци или перлени обеци също зависи от фактори като формата на лицето ви, черти и личен стил. Ето защо е полезно да сте наясно със собственото си лице и цвят, дрехите в гардероба си и какви перлени аксесоари са практични за вашия начин на живот.

Когато търсите вашите мечтани перлени обеци или перлена огърлица, най-добре е да пазарувате и да се опитате да си представите как би изглеждало бижуто, когато бъде носено.

Majorica – помагаме ви да намерите перфектните перлени обеци

Ние в Majorica обичаме перлите и създадохме широка, разнообразна колекция, която включва перлени обеци, перлени обеци и висящи перли.

От розови перлени обеци, бели перлени шипове, перлени полилейни обеци и черни и бели перли до златни перли, обеци с шипове и други – ние създаваме перлени обеци, които гарантират, че със сигурност ще бъдете забелязани, както и парчета, които са красиво и умишлено сдържани.

Ние се гордеем с майсторството си и произвеждаме класически перлени бижута, които са проектирани да издържат изпитанието на времето. Ние използваме ръчно изработени перли, които са внимателно произведени за безупречен външен вид – и имаме обеци, подходящи за почти всеки стил.

Какъвто и да е поводът – кажете го с перли.

Често задавани въпроси: Какво да носите с перлени обеци

Какво върви с перлената обеца?

Ако искате да запазите външния си вид семпъл, изберете капкови обеци с основна френска кукичка . Ако искате да добавите малко блясък, перлените обеци с капки, украсени с кристали или диаманти, са перфектни . Перлените обеци най-често се носят с вечерно облекло, като малката черна рокля или официална рокля.

Какви цветове изглеждат добре с перли?

Бялото злато създава красив контраст със „студените“ нюанси на перлите, което ги кара да изглеждат по-ярки и бели. Бялото злато осигурява атрактивен, класически перлен вид.

Можете ли да носите перлени обеци небрежно?

Перлите могат да се носят по всяко време, по всеки повод и в различни стилове . Така че, ако вашите обикновено са скрити в задната част на чекмеджето, препоръчваме ви да ги изровите и да започнете да ги носите.

Класически ли са перлените шипове?

Перлите могат да се носят по всяко време, по всеки повод и в различни стилове. Така че, ако вашите обикновено са скрити в задната част на чекмеджето, препоръчваме ви да ги изровите и да започнете да ги носите.