Има пет женски имена, които предричат, че притежателките им ще се радват на несметни богатства.

Експерти от Forbes анализирали най-често срещаните имена на богати жени в света. Оказа се, че повечето от собствениците на тези пет имена се къпят в неземен лукс. Те са буквално обречени на богатство.

Ето и петте женски имена, чиито притежателки са орисани да бъдат несметно богати:

Елена най-често се среща в класацията на богатите жени в света. Собствениците на това име са успешни и мотивирани дами, които винаги постигат целите си. Често те са лидери, защото чувството за отговорност и предприемачество текат във вените им. Повярвайте ни, тези жени никога няма да бъдат бедни.

Татяна винаги знае как да разпределя финансите си. Собственичките на това име са в състояние да имат чудесен бизнес и да управляват големи компании. И това име също има силна енергия и буквално е заредено с успех, казват експертите.

Натали в класацията на Forbes доказа, че притежателките на това име могат да бъдат успешни като никой друг. Те притежават такива мъжествени качества като лидерство, упоритост, упоритост и постоянство. Всичко това им помага да получат стабилен доход и да преодолеят всякакви пречки в живота.

Лиляна е другото име на парите според списъка на Forbes. Собственичките на това име знаят как да управляват финансите си умело и винаги имат „бели пари за черни дни“. Те или успяват, или се женят за богат човек. Но те никога нямат проблеми с парите.

Олга също е надарена със специален подарък – тези дами могат да харчат пари, но това не само не намалява сумата в портфейла им, но и те се размножава. Работата е там, че Олга привлича пари. Вярно е, че не всички от тях са наясно с това и продължават да работят неуморно. / jenata.blitz.bg

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. РИБОЛОВ
  9. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  10. България – Китай 中国保加利
  11. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 

  1. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
  2. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST