Йорданка Костадинова връчи присъденото отличие на дългогодишния педагог инж. Диана Иванова

0
159

Днес – 1 декември 2023 г., областният управител Йорданка Костадинова посрещна в Областна администрация инж. Диана Иванова, която стана победител в една от 13-те категории в националния конкурс за годишните награди на проекта SMARTOURISM.BG.

Изключително съм  горда и Ви благодаря, заяви Й. Костадинова при връчването на наградата – Плакет на г-жа Иванова. Това е изключително признание за високото качество на образование, което дава Добрич и за труда на инж. Иванова, каза още областният управител.

От своя страна инж. Иванова благодари за признанието за труда й. Директорът на професионална гимназия по туризъм „П. Яворов“ – г-жа Нели Апостолова, която също присъства на събитието не спести думи на похвала за труда на колегата си и заяви, че не малка част от своя висок рейтинг не само в града, а и в цялата страна, добричката гимназия по туризъм дължи именно на труда на инж. Диана Иванова. „Тя не само, че е част от екипите разработили учебни програми и изпити за професионална квалификация в различните им степени, но и е автор на учебни помагала, по които се подготвят нашите ученици“ – добави още Н. Апостолова.

Припомняме, че проектът SMARTOURISM.BG, който е стартиран през 2015 г. с цел изследване на практиките и предизвикателствата пред управлението на знанието в туризма в България, организира ежегодна национална конференция, посветена на интелигентния туризъм, където се представят резултати от изследвания, дискутирани предизвикателства и добри практики. Заедно с националната конференция се присъждат и отличия в 13 категории. Областният управител на област Добрич изпрати в една от категориите номинацията на инж. Диана Иванова.