ИНФОРМАЦИОННА СРЕЩА ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО НА БЪЛГАРИЯ НА ЕС

0
707

Информационна среща на тема „Предизвикателствата пред България във връзка с предстоящото председателство на Съвета на ЕС през 2018 г.“ ще се проведе в Добрич на 2 декември (петък) от 15 часа в Бизнес залата на Община град Добрич. Информационната среща ще бъде насочена към представители на областна администрация, общини, преподаватели и педагогически съветници от училища от област Добрич и медии.

Събитието се провежда като част от надграждаща кампания в периода 28 ноември – 5 декември, организирана от мрежата от 27 областни информационни центъра с цел популяризиране на предстоящото председателство на България на Съвета на ЕС през 2018 г.
По време на срещата ще бъдат представени и разяснени: Българското председателство на Съвета на Европейския съюз през 2018 година, Що е то ротационно председателство на съвета на ЕС?, Предизвикателства и възможности пред страната ни. На присъстващите допълнително ще бъдат раздадени информационни брошури и флаери.
Наученото по темата от присъстващите преподаватели и заинтересовани лица би могло да бъде разпространено до максимален брой хора, които да участват като доброволци в бъдещи местни и национални инициативи на българското председателство.
Желаещите да вземат участие могат да направят своята регистрация на следния адрес: https://goo.gl/forms/t9UULwaC3PHTTznm1, не по-късно от 30 ноември 2016 година. НДТ