ЗА ТРЕТИ ПЪТ РАЗБИВАТ ПАВИЛИОН ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ

0
980
??????????????????????????????????

 

Васил Колев ни се обади по телефона ядосан и отчаян, че за трети път разбиват павилиона му за продажба на вестници и списания в центъра на Добрич. Два пъти е бил разбиван и друг негов павилион, също в центъра на областния град.

  • Пари вече никой не оставя в павилионите, крадците го знаят. Но сега разбиват и отмъкват най-вече списания, които по някаква схема продават. Надяваме се полицията да залови тази група престъпници. Не вярвам от глад да крадат. Или им трябват дребни пари за наркотици, или „тренират“ за по-големи кражби… – сподели Васил Колев.

Разбиването на павилиони за вестници и списания е традиция в Добрич, която има вече 30-годишна „демократична“ история. По-възрастните добричлии имат  една приказка: „Ако беше това навремето, крадците щяха да направят доста тухли във „Велико Маринов“ /така се казваше някогашната тухларска фабрика, където изпращаха някои от крадците на поправителен труд за седмица-две, според престъплението/.

Кражбите от тридесетина години се превърнаха в героично дело за подражание на всички нива – от гетото, до високите етажи на властта. НДТ

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国保加利
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

 

·  ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА