Бъдеща булка от Китай се съблече насред оживена улица, след като разбра, че годеникът ѝ изневерява, дни преди сватбата на двойката. Инцидентът се разпространи мълниеносно в китайските социални медии.

Привличащи вниманието инцидент се случва в провинция Дзянсу , Китай.

Минувачите гледаха изненадани, разтревожени и озадачени, когато видяха младата жена да стои на улицата, напълно гола. Тя изглеждаше силно притеснена, объркана и неспособна да контролира действията и думите си.

Историята зад екстремното действие на тази жена е сърцераздирателна. Тя имала връзка от няколко години и с годеника си планирали да се оженят с благословията и на двете семейства. Сватбата трябвало да се състои в събота.

Броени дни преди голямото събитие обаче младата жена случайно открива, че годеникът й има връзка с друга жена от доста време, без тя да знае. За да добави обида към нараняването, мъжът е използвал парите ѝ, за да издържа любовницата си и дори е карал колата, която тя наскоро му е купила на срещи с любовницата си.

Разстроената жена твърди, че години наред е работила усилено, за да издържа годеника си, надявайки се на щастлив съвместен живот. Никога не е очаквала, че нейните жертви ще доведат до толкова болезнен изход.

След като разбрала истината, жената се изправила срещу годеника си, за да обсъдят нещата. Спорът между двойката обаче бързо ескалирал, подхранван от гняв и разочарование. В изблик на ярост младата жена разкъсала дрехите си и се разголила публично, надявайки се да унижи половинката си и да му причини душевна болка.

Шокиращата й проява привлича вниманието на много зяпачи – по-срамежливите отклоняват поглед, докато други направили снимки и записвали видеоклипове, спекулирайки, че жената има психични проблеми.

Въпреки това много добродушни непознати предложили своята утеха и подкрепа, обличат младата жена с дрехи и я убеждават да се върне у дома.

В крайна сметка със съдействието на местната полиция младата жена се съгласила да си тръгне и се прибрала у дома. Въпреки това изображения и видеоклипове от инцидента бързо се разпространяват в социалните медии, предизвиквайки широк спектър от мнения в социалните медии.

https://www.vesti.bg/

  1. Най-смешните причини за раздяла
  2. Гадни отмъщения след развод
  3. Жените изневеряват повече и го крият по-успешно
  4. Най-голямото отмъщение след раздялата
  5. Как да отмъстиш на неверника
  6. Червенокосите са отмъстителни, брюнетките – фатални
  7. Как жените „принуждават“ мъжете да им изневеряват
  8. Типовете мъже, които винаги изневеряват!
  9. Разгадай мъжа по лицето му
  10. Андреа свали дрехи за Playboy